Ελλάδα

Τι συμβαίνει με την συνταγογραφηση των στρατιωτικών ιατρών – Το θέμα στη Βουλή

Ερώτηση σχετικά με την διπλή εφαρμογή του πλαφόν συνταγογράφησης των στρατιωτικών γιατρών κατέθεσαν η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδη σχετικά με την διπλή εφαρμογή του πλαφόν συνταγογράφησης των στρατιωτικών γιατρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μπλόκο» στις εφέσεις για την κληρονομία του Γιώργου Τράγκα - Παύθηκε ο συνεκτελεστής της διαθήκης
«Καταλογίστηκαν (στον Ivo Ottavio Francencon) άπιστες πληρωμές, οι οποίες δεν σχετίζονταν με την κληρονομία και οι οποίες υπερέβαιναν το ποσό των 307.000 ευρώ και οι οποίες προσπόρισαν παράνομο όφελος στη Μαρία Καρρά»
Ο Γιώργος Τράγκας / ΑΠΕ-ΜΠΕ