Ελλάδα

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Παλαί πριν την ομιλία Τσίπρα

Το τηλεφώνημα έγινε σε ιστοσελίδα λίγο πριν τις 19.30 και προειδοποιούσε για εκρηκτικό μηχανισμό στο Παλαί.

Σε ηχογραφημένο μήνυμα μιά γυναικεία φωνή, ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Παλαί Ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να μιλήσει ο πρωθυπουργός.

Στο τηλεφώνημα που κράτησε λίγα δευτερόλεπτα, η άγνωστη γυναικεία φωνή προειδοποιούσε ότι ο μηχανισμός θα εκραγεί σε 30 λεπτά.

Την είδηση μετέδωσε και ο ΣΚΑΙ, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο για δύο τηλεφωνήματα: Ένα για το Παλαί ντε Σπορ και ένα για την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσωπικός Αριθμός: Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει τοποθετηθεί θετικά – Δεν εγείρονται θεολογικές επιφυλάξεις
Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης: «Ο Π.Α. δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι προσβάλλει την πίστη ή την ελευθερία της χριστιανικής συνείδησης»
Συζήτηση στην ΔΕΘ για τον Προσωπικό Αριθμό 1
ΚΥΣΕΑ – Έκτακτες κρίσεις: Νέος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής
Με τις έκτακτες κρίσεις στον Στρατό Ξηράς, το ΚΥΣΕΑ όρισε νέο Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων τον Αντιστράτηγο Δημήτριο Βακεντή, αξιωματικό με μακρά και πολυσχιδή πορεία
Ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής 1
«Πρέπει να διερευνηθεί πώς έφτασαν τα κειμήλια στα χέρια των μοναχών» δηλώνει η Δημογλίδου - Πώς οι αστυνομικοί ξεσκέπασαν το κύκλωμα στα Καλάβρυτα
Σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου δεν έχει ακόμα υπολογιστεί η αξία των κειμηλίων - «Το αποτέλεσμα της έρευνας εξέπληξε και τους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν»
O Ηγούμενος της Μονής Καλαβρύτων, που φέρεται πως προσπάθησε να πουλήσει Βυζαντινές εικόνες και Ευαγγέλια