Ελλάδα

Το ΜΙΝΙΟΝ “πρασινίζει” – Τι λένε στο Newsit οι καταστηματάρχες της περιοχής

Το Μινιόν ξανανοίγει και πρασινίζει...  Στις αρχές του 2013 όλες οι υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος θα μετεγκατασταθούν στο ιστορικό κτίριο του πρώην «Μινιόν» στο κέντρο της Αθήνας.

Την απόφαση της μετεγκατάστασης του συνόλου των υπηρεσιών του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στο κτίριο του πρώην πολυκαταστήματος «Μινιόν» της Πατησίων έως το τέλος του 2012, ανακοίνωσε  ο υπουργός ΠΕΚΑ, Ευάγγελος Λιβιεράτος.

Το κτίριο θα κατασκευαστεί με βιοκληματικά χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο σήμερα νοικιάζει 28 κτίρια, με κόστος το 2011 για τα μισθώματα 6 εκατομμύρια ευρώ και λειτουργικά έξοδα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, για να στεγάσει 1.352 υπαλλήλους. Το μηνιαίο μίσθωμα στο κτίριο της Demaco (Μινιόν) ορίζεται σε 180.00 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο ποσό που καταβάλλει έως τώρα το ΥΠΕΚΑ για μισθώματα ανέρχεται σε 504.828,72 ευρώ.

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τα νεα οι καταστηματάρχες της περιοχής.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρόδο και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη - «Θα κάνει 2 μήνες να ξανά περπατήσει»
Η 20χρονη Χόλι Σίφορντ νοσηλεύεται στη Ρόδο, ενώ συγγενείς της κάνουν έκκληση για δωρεές προκειμένου να καλυφτούν τα έξοδα και να μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη
Η 20χρονη Χόλι Σίφορντ
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έφτασε στον Κορυδαλλό με χαμένο βλέμμα και σκυμμένο κεφάλι – Την αποδοκίμασε το εξοργισμένο πλήθος
Γύρω στις 11:30 σήμερα το πρωί, η 25χρονη έφυγε από τη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενη από μέλη των αρχών, καθώς και την αστυνομικό που την «ξεκλείδωσε» και την έκανε να ομολογήσει για τα εγκλήματά της
Mεταγωγή της 25χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου στις φυλακές Κορυδαλλού από την ΓΑΔΑ
27