Ελλάδα

Το μοντέλο που κατηγορείται για ναρκωτικά στο Χονγκ Κόνγκ λύνει τη σιωπή του

Δεν ήξερα ότι μετέφερα ναρκωτικά, επιμένει η 21χρονη που έχει συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ και περιμένει τη λύτρωσή της.

«Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει ότι είμαι αθώα. Και ότι τώρα αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς που περνάω και ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα, αυτό πιστεύω, και σε αυτό παρακαλάω κιόλας, στο Θεό», είπε το νεαρό μοντέλο που συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 μέσω του δικηγόρου της η 21χρονη κοπέλα υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως κουβαλούσε κοκαΐνη μέσα στις αποσκευές της. Περιέγραψε μάλιστα το σοκ που ένιωσε όταν οι τελωνειακοί βρήκαν μέσα στο σακίδιό της την κοκαΐνη: «Είχα πάθει σοκ. Είχα “μείνει”. Μόλις μου έδειξαν το τεστ των ναρκωτικών και ότι αυτό είναι κοκαΐνη, εγώ έμεινα “κόκκαλο”. Για ποιο λόγο έχω εγώ κοκαΐνη μέσα στην τσάντα την οποία μου έδωσε κάποιος άλλος και ειδικά ο φίλος μου;», αναρωτήθηκε.

Λίγο εβδομάδες πριν την έναρξη της δίκης της στις 7 Μαρτίου, η νεαρή κοπέλα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, από την οποία όπως είπε αντλεί τεράστια δύναμη, ενώ δήλωσε ότι της λείπει η οικογένειά της.

Ακούστε τι είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος
Οι αγρότες κλείνουν επ’αόριστον την Εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων – Δίωρος αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου με ουρές χιλιομέτρων στον Ε65
Οι αγρότες αποφάσισαν να αφήνουν ανοιχτά τα Μάλγαρα και στα δύο ρεύματα ως την Παρασκευή (02.01.2026) προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς. 
Μπλόκα αγροτών
Ανανεώθηκε πριν 43 λεπτά
231