Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Tο ΠΛΑΙΣΙΟ ανάμεσα στις 20 MOST ADMIRED COMPANIES IN GREECE!

Tο ΠΛΑΙΣΙΟ ανάμεσα στις 20 MOST ADMIRED COMPANIES IN GREECE!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ΠΛΑΙΣΙΟ φιγουράρει στη λίστα του περιοδικού Fortune ως μία από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας. Η Plaisio Computers S.A. διακρίθηκε μεταξύ 293 επιχειρήσεων απ’ όλους τους κλάδους της οικονομίας, με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Τα 1.450 στελέχη των εν λόγω επιχειρήσεων αξιολόγησαν τις 64 που πληρούσαν τα κριτήρια του αμερικάνικου Fortune και στη συνέχεια, με την ψήφο τους ανέδειξαν τις 20 κορυφαίες.

Η έρευνα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την KPMG, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι εταιρείες αξιολογήθηκαν βάσει των εννέα κριτηρίων που έχει ορίσει το περιοδικό, μεταξύ των οποίων ήταν:

• η καινοτομία
• η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
• η διαχείριση εταιρικών πόρων
• η μακροπρόθεσμη επενδυτική αξία
• η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Το exclusive dinner για τη βράβευση πραγματοποιήθηκε στο The Grill Steak House του ASTIR PALACE στη Βουλιαγμένη, την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Το βραβείο για το Πλαίσιο παρέλαβε ο Κώστας Γεράρδος, αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η σημαντική διάκριση, για δεύτερη μάλιστα χρονιά, θα λειτουργήσει αδιαμφισβήτητα σαν κινητήριος δύναμη για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε