Ελλάδα

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο άνδρας που αγάπησε με πάθος τις γυναίκες

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ο άνθρωπος που τραγούδησε τον έρωτα τον έζησε κιόλας με γυναίκες που αγάπησε πολύ. Σπουδαίες γυναίκες και από τον χώρο της τέχνης. 

Στην ιστορία έχει μείνει το ειδύλλιο του με την Δούκισσα της οποίας ήταν μουσικός και παρτενέρ της αλλά και με την Ζωή Λάσκαρη με την οποία έπαιξαν μαζί στο θρυλικό μιούζικαλ Εραστές του ονείρου.

Ο Τόλης έκανε τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), ύστερα την Μαρινέλλα (1973 – 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία απέκτησε μία κόρη, τη Χαρά (1986) (η οποία το 2021 αναγνωρίστηκε επισήμως από το δικαστήριο ότι δεν είναι η κόρη του) (1990 – 1996) και την πρώην ηθοποιό και πρ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Άντζελα Γκερέκου (παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Με τη Γκερέκου απέκτησαν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.

Παντρεύτηκε την ηθοποιό Στέλλα Στρατηγού. Ο γάμος πέρασε από 40 κύματα αφού ερωτεύτηκε την Δούκισσα. Το ειδύλλιο αυτό όμως δεν κράτησε πολύ και τελικά χώρισαν και επέστρεψε στην Στέλλα Στρατηγού.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ» συνάντησε την Ζωή Λάσκαρη. Ο έρωτας που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους έκανε την Στέλλα Στρατηγού να φύγει, τελικά από την ζωή του.

Με την Ζωή Λάσκαρη έμειναν μαζί τρία χρόνια. Για εκείνη έγραψε και το τραγούδι «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά».

Κι ύστερα ήρθε η Μαρινέλλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog)

 

Όσοι τον γνώριζαν έλεγαν ότι την Λάσκαρη δεν την ξεπέρασε ποτέ.

Μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή του υπήρξε η Τζούλια Παπαδημητρίου. Μια σχέση που ξεκίνησε όπως κάθε ερωτική και κατέληξε στα δικαστήρια. 

Οικονομικές διενέξεις και μια κόρη, την Χαρά, που ξεκίνησε να λέγεται Βοσκοπούλου και σήμερα με δικαστική απόφαση δεν μπορεί να χρησιμοποιεί πια το επώνυμο αυτό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

 

Ο τέταρτος γάμος του, με την Αντζελα Γκερέκου, έγινε το 1996 και του χάρισε μια κόρη, την Μαρία (γεννήθηκε το 2001). 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτησε η επιχείρηση διάσωσης για τον δύτη στη Βουλιαγμένη - Σχεδιάζεται νέα για τον ασφαλή απεγκλωβισμό του
Άγνωστη παραμένει ακόμα η κατάσταση του 34χρονου δύτη που αγνοείται από τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης από χθες το μεσημέρι (22/3/2026) όταν ο φίλος του με τον οποίο έκαναν την κατάδυση σε ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό σημείο
Το  το σημείο που χάθηκε ο δύτης
Διεκόπη η δίκη των Τεμπών για να αποφασίσουν τι θα γίνει με την αίθουσα – Διαμαρτυρίες συγγενών και συνηγόρων για τη χωρητικότητα
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες δίκες των τελευταίων ετών, με εκατοντάδες μάρτυρες, δεκάδες δικηγόρους και βαριές κατηγορίες, σε μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει χρόνια
Πλήθος κόσμου στο δικαστήριο
27
Η ώρα της δικαιοσύνης για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών – 36 κατηγορούμενοι απέναντι στους συγγενείς των 57 θυμάτων
Τέσσερις γυναίκες και τρεις άνδρες απαρτίζουν την «καυτή» δικαστική έδρα - Μέχρι στιγμής 352 μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν στη δίκη, ενώ το παρών θα δώσουν πάνω από 250 δικηγόροι - Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας
Στιγμιότυπο από την φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, τον Φεβρουάριο του 2023 7