Ελλάδα

Τραγικό εργατικό ατύχημα – Μηχάνημα έλιωσε το κεφάλι 45χρονου

Τραγικό θάνατο βρήκε 45χρονος αλλοδαπός κατά τη διάρκεια εργασίας σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Ο 45χρονος MUHAMAD IQBAL,του FAQEER, εργαζόταν σε πρέσα δεματοποίησης χαρτιού και υπέστη ακαριαίο θάνατο όταν δέχτηκε στην αριστερή πλευρά του κρανίου του ισχυρότατο πλήγμα από μεταλλικό εξάρτημα της μηχανής. Το ατύχημα συνέβη σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή του Ασπρόπυργου στις 17.04.2012 και ώρα 12:15μ.μ.

Έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διεξάγεται από Επιθεωρητές Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία του ΚΕΠΕΚ Δυτικής Αττικής & Πελοποννήσου, προκειμένου να συντάξουν την έκθεση αυτοψίας η οποία θα διαβιβασθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

Η πολιτική ηγεσία του Yπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη της για το θάνατο του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τα θυμάμαι όλα, θρηνώ τους φίλους μου, ήμασταν αδέρφια» λέει τραυματίας του τροχαίου με τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
«Σήμερα, είναι πένθος, δεν με ενδιαφέρει τι έχουν καταθέσει, εγώ δεν έχασα τις αισθήσεις μου ούτε μια στιγμή, υπήρχε χρόνος να πάει δεξιά και να μην γίνει τίποτα» λέει ο ένας από τους τρεις τραυματίες του τροχαίου
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία με νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
Κεριά και λουλούδια έξω από το κατάστημα που εργαζόταν ο 30χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε στη Ρουμανία
Συγγενείς των θυμάτων, τα οποία κατάγονταν από Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη είναι σοκαρισμένοι και απαρηγόρητοι - Κλειστό το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν ένας εκ των 7 θυμάτων στη Ρουμανία
Το μαγαζί στο οποίο δούλευε ο 30χρονος που σκοτώθηκε στην Ρουμανία