Ελλάδα

Τραμ: Προσωρινός τερματικός σταθμός της Γραμμής 7 η στάση «Άγιος Αλέξανδρος», λόγω ζημιάς

Η Γραμμή 7 του Τραμ έχει προσωρινά για τερματικό σταθμό την στάση Άγιος Αλέξανδρος, λόγω ζημιάς.

Η ΣΤΑΣΥ ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι Προσωρινός τερματικός σταθμός της Γραμμής 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα Πειραιά» είναι η στάση «Άγιος Αλέξανδρος», λόγω ζημιάς στην εναέρια γραμμή ηλεκτροδότησης των συρμών.

Τα συνεργεία της ΣΤΑΣΥ προσπαθούν να αποκαταστήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τη βλάβη, έτσι ώστε η Γραμμή 7 του ΤΡΑΜ να έχει το συντομότερο ως τερματικό σταθμό την Αγία Τριάδα στον Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εθνική Πινακοθήκη: Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα για την απαγόρευση της έκθεσης «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου»
Τετρακόσιοι και πλέον πιστοί ζητούσαν να τοποθετηθεί πινακίδα που να προειδοποιεί τους επισκέπτες για το ενδεχόμενο προσβολής της προσωπικότητάς τους
Έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» στην Εθνική Πινακοθήκη
Η οικιακή βοηθός απειλεί με μήνυση τον 42χρονο που την κατηγορεί για κλοπή στη Γλυφάδα - «Μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί μου»
Μετά από την απειλή της μήνυσης, η γυναίκα έχει κλείσει τα τηλέφωνα της, δεν απαντάει και έχει κλείσει τον έναν από τους δύο λογαριασμούς της στα social media
Η οικιακή βοηθός 1