Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τράπερ Don Leon στο Live News: «Ζητώ συγγνώμη – Θα αποδεχτώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει»

Τράπερ Don Leon στο Live News: «Ζητώ συγγνώμη – Θα αποδεχτώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει»

«Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου. Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν», ισχυρίζεται με δήλωσή του στο Live News ο τράπερ Don Leon, που αύριο, Τετάρτη (06.12.23) απολογείται μετά τη νέα σύλληψή του για τη συμμετοχή του στη σπείρα, που ανατίναζε ΑΤΜ

«Θα είμαι κι αυτή την φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχτώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει γιατί έτσι έχω μάθει στη ζωή μου, να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να τα πληρώνω. Ζητώ ειλικρινά μια μεγάλη συγνώμη από όσους έχω απογοητεύσει με την εκ νέου εμπλοκή μου. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με την μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανένα.

Είμαι 28 ετών κι από μικρός δούλευα για να βγάζω πέρα τις υποχρεώσεις. Από τα 18 μου έγινα πατέρας. Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν», δηλώνει o γνωστός τράπερ Don Leon, που συνελήφθη ως μέλος του κυκλώματος με τα ΑΤΜ.

Σημειώνεται ότι στον 28χρονο τράπερ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση και κατά συρροή. Το αδίκημα αφορά σε καταδίωξη που έλαβε χώρα στο Αίγιο μετά από ληστεία σε ΑΤΜ και έχει αποδοθεί και στους τρεις κατηγορούμενους.

 

Πρόκειται για κατηγορία, η οποία δεν περιλαμβανόταν στο διαβιβαστικό της αστυνομίας αλλά αποδόθηκε από την εισαγγελική αρχή, όταν μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας. Παράλληλα, σε βάρος του τράπερ έχουν αποδοθεί – εκτός της απόπειρας ανθρωποκτονίας – τα εξής αδικήματα: 

⁃ συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

⁃ Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

⁃ Έκρηξη από κοινού

⁃ Διακεκριμένη οπλοκατοχή

⁃ Προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών

⁃ Πλαστογραφία μετά χρήσης

⁃ Εμπρησμός

⁃ Φθορά ξένης ιδιοκτησίας 

⁃ Οπλοφορία και οπλοχρησία

⁃ Παράνομη βία

⁃ Άσκοποι πυροβολισμοί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις