Ελλάδα

“Τραβάει το σχοινί” η Άγκυρα: Μετά το επεισόδιο στα Ίμια, αποκλεισμός Καστελόριζου

H Άγκυρα τραβάει κι άλλο το σχοινί της έντασης στο Αιγαίο, προαναγγέλλοντας νέο ναυτικό αποκλεισμό του Καστελόριζου.
Με NAVTEX της υδρογραφική υπηρεσία του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, δεσμεύει παράνομα για την ερχόμενη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, από τη μια το μεσημέρι έως στις πέντε το απόγευμα περιοχή που περικλείει ολόκληρο το νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης, για να πραγματοποιήσει άσκηση έρευνας και διάσωσης.
Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο και φωτογραφίες από τη νέα συγκέντρωση μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη για τα Τέμπη - «Ίσως είναι η τελευταία φορά»
Η Κατερίνα Βουτσινά, αδελφή θύματος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους αντί για «παρών» ή «παρούσα», να φωνάζουν «δολοφονήθηκε» μετά από κάθε όνομα
Συγκέντρωση συγγενών των θυμάτων των Τεμπών μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη
6