Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα στα Καμίνια: Οδηγός ΙΧ πέρασε με κόκκινο, παρέσυρε ανήλικα και εξαφανίστηκε

Σε καλή κατάσταση τα δύο ανήλικα παιδιά που τραυματίστηκαν από την παράσυρση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με παράσυρση τριών ατόμων, ανάμεσά τους κι ανήλικα, σημειώθηκε στα Καμίνια το μεσημέρι της Πέμπτης (22.05.25).

Στο τροχαίο ατύχημα στα Καμίνια ενεπλάκη ένας 49χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος αφού πέρασε με κόκκινο, παρέσυρε τρία άτομα, τραυματίζοντάς τα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο δράστης συνελήφθη από του αστυνομικούς του Τμήματος Πειραιά.

Όλα συνέβησαν στη μία το μεσημέρι. Ο 49χρονος οδηγός κινούνταν με το αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Αγίου Ελευθερίου και Δωδεκανήσου στα Καμίνια, όταν παραβιάζοντας το φανάρι, παρέσυρε τον οδηγό μηχανής, καθώς και δύο ανήλικα παιδιά.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου.

Οι τραυματίες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη τροχαίου και σωματικές βλάβες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αγωνία για την τύχη της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά - «Δεν θα μπορούσε να εξαφανιστεί με τέτοια επιτυχία μόνη της» λέει ο αδερφός της
«Θεωρώ ότι κάποιος έχει ή επωφεληθεί ή την έχει βοηθήσει να έχει κάνει όλο αυτό» τονίζει ο αδερφός της 45χρονης που αγνοείται εδώ και 17 μέρες
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε