Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στη Μαγνησία: Η 25χρονη «εκτινάχθηκε» από το αυτοκίνητο – Ασθενοφόρο περνούσε από το σημείο την ώρα της τραγωδίας

Οι γονείς της μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο - Η οικογένεια είχε ξεκινήσει από την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μαγνησίας με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (17.04.25) με μία 25χρονη να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο και τους γονείς της να μεταφέρονται με τραύματα στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύονται.

Όσο περνούν οι ώρες έρχονται στο «φως» νέα στοιχεία για το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα λίγο πριν από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, στο ύψος του κόμβου στο Μεγάλο Μοναστήρι, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τριμελής οικογένεια εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα στο στηθαίο του δρόμου και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Η 25χρονη καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και φέρεται να εκτινάχθηκε από το τζάμι και να προσγειώθηκε με δύναμη στην άσφαλτο, όπου και βρήκε ακαριαίο θάνατο, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr.

Η οικογένεια ξεκίνησε από την Αθήνα που διαμένει για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με συγγενικά πρόσωπα στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Έτυχε να περνά ασθενοφόρο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου που εκτελούσε διακομιδή ασθενούς προς τη Λάρισα βρέθηκε τυχαία στο σημείο, όταν συνέβη η τραγωδία. Οι διασώστες σταμάτησαν αμέσως, επιχειρώντας να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, για την 25χρονη ήταν ήδη πολύ αργά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν επιπλέον ασθενοφόρα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια τους γονείς της 25χρονης – 60 ετών ο άνδρας και 55 η γυναίκα.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύονται, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση, ενώ περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία αναμένεται να δώσουν οι καταθέσεις των γονιών, όταν η κατάστασή τους το επιτρέψει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Eντατικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί
Γρίφος με το καμένο αυτοκίνητο και την απανθρακωμένη σορό στη Βοιωτία - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία
Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το καμένο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου βρέθηκε το πτώμα του άνδρα - Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολοφονία του 42χρονου στην Αράχωβα
Το καμένο αυτοκίνητο στη Βοιωτία