Ελλάδα

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μια από τις δύο νεκρές – Δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο νεαρές γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στη Βάρκιζα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά – κάτω από άγνωστες συνθήκες – στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου. 

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα στη Βάρκιζα, ενώ η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων στην Αθηνών – Σουνίου ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, για να απεγκλωβίσει τους επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τροχαίο τραυματίστηκαν συνολικά τρία άτομα, ενώ δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές. Κανείς τους δεν φορούσε ζώνης ασφαλείας, ούτε οι δύο οδηγοί, ούτε οι επιβάτες.

Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε ελαφρά ο 24χρονος οδηγός του ενός οχήματος. Ωστόσο, στο άλλο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα νεαρών παιδιών.

Η μία κοπέλα που ανασύρθηκε νεκρή ήταν μόλις 18 ετών, ενώ δεν έχουν γνωστά τα στοιχεία της άλλης νεαρής που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αθηνών – Σουνίου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης η οδηγός του αυτοκινήτου, μια ακόμα κοπέλα και ένας 19χρονος. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».

Προανάκριση ενεργείται από το Α ́ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ θα ληφθεί ποσότητα αίματος και ούρων για την διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό τους.

varkiza

varkiza

varkiza

varkiza

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι - «6 χρόνια από τη μέρα που πίστεψα πως όλα τελείωσαν»
Ήταν 20 Μαΐου 2020 όταν η είδηση πως μία γυναίκα 34 ετών δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πηγαίνοντας στη δουλειά της στην Καλλιθέα, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ευαγγελία Κοράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών: «Δεν γίνονται για τους ασθενείς αλλά με αυτούς»
«Η κλινική μελέτη είναι η μόνη διαδικασία που μπορεί να αποδείξει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια μιας θεραπείας ή ενός φαρμάκου» εξηγεί η πρόεδρος του HACRO και πρόεδρος και διευθύνουσας σύμβουλος της CORONIS Research
Νοσοκομείο