Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο στη Βούλα: «Δεν πρόλαβα να σταματήσω» είπε η οδηγός – «Πέταξε τη μαθήτρια δύο μέτρα στον αέρα»

Τροχαίο στη Βούλα: «Δεν πρόλαβα να σταματήσω» είπε η οδηγός – «Πέταξε τη μαθήτρια δύο μέτρα στον αέρα»

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» η 15χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν προσπάθησε να περάσει διάβαση στη Βούλα και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 15χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε στο τροχαίο στη Βούλα έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στην πλάτη και έχει μεταφερθεί σε δωμάτιο.

Ωστόσο, αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι το γεγονός ότι το παιδί δεν αναγνώρισε τον πατέρα της… Οι γιατροί περιμένουν να διαπιστώσουν αν αυτό οφείλεται στο σοκ από το ατύχημα ή αν υπάρχει ιατρικός λόγος.

«Την πέταξε δύο μέτρα ψηλά»

Καρέ καρέ ένας άνθρωπος που βρισκόταν μπροστά στο σφοδρό τροχαίο, περιέγραψε πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη παρέσυρε την 15χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οδηγός υποστήριξε στους αστυνομικούς πως δεν πρόλαβε να σταματήσει

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ λέγοντας πως δεν υπήρχε εγκατάλειψη: «Δεν είχαμε εγκατάλειψη τραυματία. Σταμάτησε το αυτοκίνητο απλά λίγο πιο κάτω και μετά ήρθε η οδηγός, ήταν παρών και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της τροχαίας».

 

Τόνισε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα: «Είδα ένα αυτοκίνητο – πολύ γρήγορα σαν φλας – να χτυπάει κάποιον άνθρωπο και να τον πετάει στον αέρα σχεδόν δύο μέτρα πάνω από το ύψος του καπό πετάχτηκε ο άνθρωπος. Ερχόταν στο ρεύμα από Βουλιαγμένη προς Αθήνα. Φαινόταν αρκετά δυνατό το χτύπημα».

Όπως είπε πάρκαρε λίγο πιο κάτω και έτρεξε να δει αν το παιδί είναι καλά: «Εγώ άφησα το αμάξι στο φανάρι. Έβαλα αλάρμ και κατέβηκα και πήγα να δω τι έγινε. Η κοπέλα ήταν μπρούμυτα αρχικά. Μετά κατάλαβα ότι έχει τις αισθήσεις της. Είδα τραύματα στο πρόσωπο. Είδα αίμα μόνο σε μύτη και στόμα. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα».

Τέλος, σημείωσε πως: «Το ασθενοφόρο ήρθε πολύ γρήγορα. Εκείνη την στιγμή περνούσε υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που ρύθμισε την κυκλοφορία και βοήθησε. Μετά από λίγο παρουσιάστηκε και κάποιος αντιδήμαρχος».

Η 15χρονη φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις