Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: «Την έφεραν νεκρή στο νοσοκομείο Γεννηματάς» αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: «Την έφεραν νεκρή στο νοσοκομείο Γεννηματάς» αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

Την έφεραν νεκρή στο νοσοκομείο που εργαζόταν… Αυτό αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη, συνάδελφος της ειδικευόμενης παθολόγου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (3.11).

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για την 29χρονη Άννα που σκοτώθηκε σε τροχαίο, λέγοντας πως «ήταν φοβερός άνθρωπος, ένα πολύ καλό παιδί και πολύ καλή γιατρός», εξάλλου την έβλεπε καθημερινά, καθώς τα γραφεία τους στο νοσοκομείο Γεννηματάς ήταν δίπλα.

«Τι ακριβώς συνέβη δεν ξέρω. Σε μας μεταφέρθηκε στις 5 το πρωί νεκρή. Την έφεραν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, που έτυχε να εφημερεύει κιόλας… Το μόνο που ξέρω και που μάθαμε από τους αστυνομικούς ήταν ότι για περίπου ένα χιλιόμετρο ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση», σχολίασε.

«Η ζωή είναι τόσο λίγη, που δεν είναι λεπτά, είναι δευτερόλεπτα», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το τροχαίο που της κόστισε τη ζωή. Το πιθανότερο σενάριο είναι η νεαρή Άννα να ήθελε να βγει από την Περιφερειακή Υμηττού για να πάει προς Κατεχάκη.

 

Ωστόσο, διαπίστωσε ότι έκανε κάποιο λάθος, έκανε αναστροφή και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα…

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οδηγούσε για ένα χιλιόμετρο αντίθετα στο δρόμο. Μπήκε δηλαδή αντίθετα στο ρεύμα που πηγαίνει προς Αθήνα.

Η σύγκρουση με το ταξί ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της, ενώ στο νοσοκομείο Γεννηματάς μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα ο οδηγός του ταξί και μια επιβάτης. 

Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη και οι δύο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις