Ελλάδα

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε τα 850.000 ευρώ – Κανένας νικητής στη δεύτερη κατηγορία

Έναν νικητή στην πρώτη κατηγορία ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ (Κυριακή 29.1.2023), ο οποίος κερδίζει περίπου 854.136,74 ευρώ ενώ δεν υπήρχε νικητής στη δεύτερη κατηγορία.

Μόνο ένας άνθρωπος πέτυχε στο δελτίο του τα 5 σημερινά τυχερά νούμερα αλλά και τον αριθμό Τζόκερ, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής κλήρωσης 2551. Και αυτό γιατί δεν υπήρχαν νικητές στη δεύτερη, όπου θα κέρδιζαν από 58.967,58 ευρώ περίπου, αν πετύχαιναν μόνο τα 5 τυχερά νούμερα.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Κυριακή 29-01-2023 (αριθμός κλήρωσης 2551), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 3, 6, 35, 38, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Δείτε την κατανομή των κερδών:

tzoker klirosi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Σύννεφα και βροχές σε όλη την Ελλάδα – Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς και άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ
Καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο
Άνθρωποι στη βροχή
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1