Ελλάδα

Τζόκερ κλήρωση 2748: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 01/05/2024 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 2748. 

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 01-05-2024 (αριθμός κλήρωσης 2748), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι:  12, 17, 25, 34, 42 και τζόκερ το 15.

Η διαδικτυακή συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ γίνεται μέσω του opaponline.gr από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet. Στο opaponline.gr η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται και προσφέρει σε όλους κάτι μοναδικό! Τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3) είναι online, όπου κι αν είσαι. Πλέον, απολαμβάνεις τον νέο online προορισμό από τον ΟΠΑΠ είτε από τον υπολογιστή σου, είτε από το smartphone σου.

Στο opaponline.gr καταθέτεις online δελτίο για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Κατεβάζεις την εφαρμογή Οpaponline App ή μπαίνεις στο opaponline.gr και το παιχνίδι ξεκινά!

Τη Μεγάλη Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κλήρωση στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. 

Οι κληρώσεις της Κυριακής του Πάσχα στο ΤΖΟΚΕΡ και το ΠΡΟΤΟ θα διεξαχθούν το Μεγάλο Σάββατο, στις 16:30. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι τις 16:00, το Μεγάλο Σάββατο.

Όλες οι κληρώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Οι κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα επανέλθουν στο κανονικό τους πρόγραμμα από την Τρίτη, 7 Μαΐου.

Οι κληρώσεις του EUROJACKPOT δεν μεταφέρονται και θα διεξαχθούν κανονικά τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21:00 και την Τρίτη, 7 Μαΐου, στις 21:15.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο «ληστής με τα τατουάζ» και οι κατασκευαστές της βόμβας που εξερράγη στη Θεσσαλονίκη - Η 39χρονη άφησε τον μηχανισμό και γύρισε να τον ελέγξει
Η 39χρονη είχε σχέσεις με τον λεγόμενο «ληστή με τα τατουάζ», ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 4 χρόνια κι είχε κλέψει την τράπεζα στη Μητροπόλεως, «χτύπημα» στο οποίο συμμετείχε και η νεκρή γυναίκα
Φωτογραφία από το σημείο της έκρηξης της βόμβας στη Θεσσαλονίκη 7
Αθώος ο 67χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στις Σέρρες για κατασκοπεία - Τον «τσάκωσαν» να φωτογραφίζει στρατόπεδο
Η σύλληψη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο 67χρονος εντοπίστηκε από στρατιωτικούς έξω από το στρατόπεδο του «Ίλαρχου Γεωργίου Κλεισάρη» να βγάζει φωτογραφίες
Η πύλη ενός στρατοπέδου 4
Ανανεώθηκε πριν 38 λεπτά