Ελλάδα

Βάσεις 2017: Τα μόρια ανά σχολή – Όλα τα αποτελέσματα

- Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις για το 2017 - Δείτε που περάσατε - Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα μόρια - Σε ποιές σχολές απογειώθηκαν - Μεγάλη άνοδος στις Παιδαγωγικές Σχολές - Πτώση στις Πολυτεχνικές σχολές - Ανοδος σε Ιατρικές Σχολές και στις Νομικές - Δείτε σύγκριση των Βάσεων για το 2016 και το 2017 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι Βάσεις 2017 για τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχει μεγάλη πτώση στις Πολυτεχνικές σχολές που κυμαίνεται από 300 έως 350 μόρια.

Επίσης, μεγάλη ήταν η άνοδος στις Βάσεις στις Παιδαγωγικές Σχολές που έφτασε και ξεπέρασε τα 1.000 μόρια κι αυτό γιατί ήταν διπλάσιος ο αριθμός των υποψηφίων σε σχέση με πέρυσι.

Στις Οικονομικές Σχολές είχαμε μεγάλη πτώση των Βάσεων αφού εδώ τα Μαθηματικά δυσκόλεψαν το 84% των υποψηφίων.

Μικρή ήταν η άνοδος στις βάσεις στις Νομικές Σχολές, ενώ είχαμε ελαφρά άνοδο στις Ιατρικές σχολές γιατί μειώθηκε ο αριθμός των εισακτέων.

Ανοδος πάνω από 2.000 μόρια εντοπίζεται στα τμήματα Χημείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2016

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ ΕΠΑΛΒ 2015

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΕΠΑΛΒ 2016

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2015_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ)_ΠΑΝΕΛ.2017

ΒΑΣΕΙΣ_ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ)_ΠΑΝΕΛ.2017

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου ΕΔΩ πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα αναρτώνται σε όλα τα Λύκεια. Ανακοινώθηκαν επίσης τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ:

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΓΕΛ 2016 – 2017

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ 2016 – 2017

Στο results.it.minedu.gov.gr δείτε τις Βάσεις 2017.

pinakasypopsifion

baseis

Ειδικό ποσοστό για τους σεισμόπληκτους

Ειδικό ποσοστό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σεισμόπληκτων μαθητών των νήσων Λέσβου, Χίου, Οινουσσών και Ψαρών ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας. Από το Υπουργείο ανακοινώθηκε ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2895 Β’/21-8-2017) η Υπουργική Απόφαση καθορισμού ειδικού ποσοστού επιπλέον του αριθμού εισακτέων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μαθητών και αποφοίτων που υπέβαλαν αίτηση-δήλωση στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια των νήσων Λέσβου, Χίου, Οινουσσών και Ψαρών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Βάσεις 2017: Δείτε ποιοι μαθητές θα έχουν επιπλέον μόρια για εισαγωγή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Τα στοιχεία για τις Βάσεις 2017 και τα Αποτελέσματα Πανελληνίων 2017 στο results.it.minedu

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για υποκλοπές: Έντονη ανησυχία για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων
«Ο χρόνος τέλεσης των μερικότερων διερευνώμενων πράξεων ξεκινά από το καλοκαίρι του 2020 και καταλήγει στο β' εξάμηνο του 2021, μέχρι και σήμερα δεν έχει σημειωθεί καμία δικονομική πρόοδος»
Ευελπίδων