Ελλάδα

Βιασμός 14χρονης από τον πατέρα της: Έπινε για να ξεχάσει τι της έκανε, είπε στους γιατρούς

Ο κόμπος στο στομάχι που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη της φρίκης που ζούσε η 12χρονη στον Κολωνό γίνεται ακόμη πιο ισχυρός από μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός κοριτσιού, από τον πατέρα του αυτή τη φορά. Θύτης ένας 40χρονος, θύμα η 14χρονη κόρη του που έπεσε στο αλκοόλ (!) για να ξεχάσει!

Ο 40χρονος πατέρας από την Αίγυπτο έχει ήδη συλληφθεί και κατηγορείται ότι βίαζε τη 14χρονη κόρη του. Η οικογένεια μένει στα Πατήσια και ήταν οι καθηγητές του σχολείου όπου πηγαίνει το κορίτσι που κατάλαβαν πως κάτι της συμβαίνει, γιατί είχε πάει μεθυσμένη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, την περασμένη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, καθηγητές του σχολείου της 14χρονης, στην περιοχή των Πατησίων, διαπίστωσαν ότι το κορίτσι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αμέσως μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου μόλις συνήλθε είπε στους γιατρούς ότι έπινε για να ξεχάσει «αυτά που της έκανε» ο πατέρας της, εδώ και τρία χρόνια, και ειδικότερα ότι ασελγούσε σε βάρος της.

Οι γιατροί του Παίδων ενημέρωσαν την αστυνομία και συνελήφθη ο 40χρονος Αιγύπτιος το βράδυ της ίδιας ημέρας. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή.

Το κορίτσι, το οποίο έχει αδέλφια, πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από ασφυξία πέθαναν οι 4 ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ο θάνατός των τεσσάρων ορειβατών ήταν ασφυκτικός, καθώς θάφτηκαν κάτω από μεγάλες ποσότητες χιονιού, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα αναπνοής ή διαφυγής
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη 9
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος 7