Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Βιασμός ανήλικης: Έρχεται και νέα καταγγελία για τον ιερέα – Ποιο το κλειδί της υπόθεσης

Προκλητικός ο ιερέας στα Κάτω Πατήσια για την ανήλικη - «Ίσως με είχε ερωτευτεί αλλά εγώ δεν ενέδωσα»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον 37χρονο παπά και τις επαφές που είχε τουλάχιστον, σύμφωνα με την καταγγελία, με μία ανήλικη ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η περίπτωση ενός ακόμη κοριτσιού πέρα από αυτά που έχουν βγει και έχουν μιλήσει ανοιχτά. Το συγκεκριμένο κορίτσι μάλιστα το έχει φωτογραφίσει στην κατάθεσή της και η 16χρονη που έχει καταγγείλει τον ιερέα για σεξουαλική κακοποίηση. 

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι σε θέση ακόμα να καταθέσει διότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το εκκλησιαστικό δέσιμο που αποτελεί έναν «ανασταλτικό παράγοντα» προκειμένου να ανοίξουν και άλλα στόματα.

Κλειδί στην υπόθεση αναμένεται να αποτελέσει το κινητό του ιερέα. Θα το πάνε για ανάλυση στα εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί τι μπορεί να έχει διαγράψει που να σχετίζεται με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που κατηγορείται. 

Να σημειωθεί ότι ο ιερέας κατά τη σύλληψή του έδειχνε έκπληκτος και αναρωτιόνταν τι έχει κάνει. «Που την πείραξα και τα λέει αυτά για μένα. Την πείραξα κάπου…» έλεγε στους αστυνομικούς.

Τέλος οι δηλώσεις από την πλευρά της οικογένειας της ανήλικης

Εν τω μεταξύ, η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, με επίσημη δήλωσή της γνωστοποιεί πως μετά τον βανδαλισμό της εκκλησίας στην οποία λειτουργούσε ο ιερέας, η πλευρά της ανήλικης δεν θα προβεί πλέον σε καμία δημόσια τοποθέτηση.

Click4more: Βιασμός ανήλικης: «Καταπέλτης» για τον ιερέα η δικηγόρος της οικογένειας

Αναλυτικά αναφέρει η γνωστή ποινικολόγος:« Μετά το σημερινό καταδικαστέο γεγονός του βανδαλισμού ιερού ναού που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση που εκφεύγουν του μέτρου, ως νομικός και ως άνθρωπος από σεβασμό στην υπόθεση και στην οικογένεια της ανήλικης αλλά και για την προάσπιση του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος, δηλώνω ότι πλέον δεν θα προβούμε σε καμία από εδώ και στο εξής δημόσια τοποθέτηση επί της υποθέσεως με σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στο ανεπηρέαστο έργο της.

Με εκτίμηση, Γιάννα Παναγοπούλου, ποινικολόγος».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις