Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίρα τις άγκυρες από Κυκλάδες με WIND F2G και Seajets!

Βίρα τις άγκυρες από Κυκλάδες με WIND F2G και Seajets!

Μεγάλος διαγωνισμός μέσω Flames2Go και myF2G app! 6.500 εισιτήρια περιμένουν 3.180 νικητές να τους… γυρίσουν από τις Κυκλάδες.

Είστε έτοιμοι για τις διακοπές σας; Τότε σίγουρα είστε έτοιμοι για τον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό του μέσω Flames2Go και myF2G app. WIND F2G και Seajets σας προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσετε διπλά εισιτήρια επιστροφής από τα νησιά των Κυκλάδων προς την Αθήνα και την Κρήτη.

Κάθε μέρα και κάθε ώρα, το Flames2Go δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς νικητές να κερδίσουν. Γιατί, ας το παραδεχτούμε, μια ώρα δεν φτάνει για το τέλειο μαύρισμα του καλοκαιριού! Είναι όμως αρκετή για να διεκδικήσετε τα εισιτήρια της επιστροφής σας από το νησί των Κυκλάδων όπου βρίσκεστε!

Αυτό το καλοκαίρι, η WIND F2G και η Seajets, ο μεγαλύτερος και ταχύτερος στόλος στο Αιγαίο, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Και να κάνουν… πολύ χαρούμενους πολλούς, μα πάρα πολλούς, συνδρομητές της WIND F2G. Γιατί; Γιατί τους προσφέρουν (είτε είναι ήδη πελάτες είτε θα γίνουν) 6.500 εισιτήρια, δωρεάν.

Τα πράγματα είναι απλά και όλα γίνονται μέσα από το Flames2Go, τον τρόπο επιβράβευσης των συνδρομητών καρτοκινητής της WIND F2G. Μέσα στο ανανεωμένο myF2G App μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Κυνήγι των Flames που αλλάζει ριζικά τη digital εμπειρία σας και το gamification.

Ο συνδρομητής, με κάθε κίνηση, για κάθε login, για τα γενέθλιά του, για ανανέωση χρόνου ομιλίας, για ενεργοποίηση πακέτου ή προσφορών, κερδίζει τα πολυπόθητα Flames.

Στην περίπτωση μάλιστα που κάποιος ανανεώσει ή ενεργοποιήσει πακέτα μέσα από το myF2G App myF2G.gr (δηλαδή τα online), τότε κερδίζει διπλά Flames. Έτσι, μπορούν να επιλέγουν μέσα από τους διαθέσιμους Flames2Go διαγωνισμούς σε ποιους θα συμμετάσχουν και πόσα Flames θα εξαργυρώσουν για να διεκδικήσουν απίθανα δώρα κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα… ή και εντελώς ξαφνικά.

Για να καταλάβετε για τι δώρα μιλάμε: μέχρι τώρα, έχουν δοθεί 7 αυτοκίνητα (ένα κάθε μήνα), 16 μοναδικά ταξίδια, 3 μηχανές Vespa Primavera, 35 κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές και αξεσουάρ, 60.000 GB αλλά και πολλά ακόμη δώρα σε περισσότερους από 600 νικητές!

Δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.f2g.gr για να τα ανακαλύψετε όλα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις