Ελλάδα

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη 66χρονος που φωτογράφιζε 18χρονη στην παραλία Μικρό Καβούρι

Συνελήφθη χθες (21.7.2023) στη Βουλιαγμένη από την ΕΛΑΣ, ένας 66χρονος που φωτογράφιζε με το κινητό του μία 18χρονη, χωρίς τη συγκατάθεση της, στην παραλία «Μικρό Καβούρι».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τις κινήσεις του 66χρονου αντιλήφθηκε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί στη Βουλιαγμένη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το παιδί προσπαθούσε να πάει στη μητέρα, ενώ εκείνη το έσπρωχνε στα βαθιά, λέει ο Καλλιακμάνης για την υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου
Η μητέρα του 3χρονου παιδιού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη - Ο Καλλιακμάνης αμφισβητεί το σενάριο του ατυχήματος που παρουσιάζει η Αλγερινή μητέρα
Η 32χρονη μητέρα
34
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου 4