Ελλάδα

Βουρκωμένη η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: “Έχω κι εγώ συγγενείς στο πλοίο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονισμένη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωπος του κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, δηλώνει στην κάμερα πως έχει συγγενείς πάνω στο πλοίο που φλέγεται ανοιχτά της Κέρκυρας αυτή την ώρα.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρισκόταν στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής Καλημέρα, του ΣΚΑΪ, την στιγμή που το ρεπορτάζ για το πλοίο που φλέγεται ανοιχτά της Κέρκυρας, βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Εκείνη την στιγμή χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο και πληροφορήθηκε πως βρίσκονται και δικοί της συγγενείς πάνω στο πλοίο.

Η κυρία Ασημακοπούλου είπε: “Όλοι ανησυχούμε για όλους, απλά εγώ έτυχε να ενημερωθώ ότι υπάρχουν και δικοί μου άνθρωποι πάνω στο πλοίο”, με την συγκινησιακή φόρτιση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Στη συνέχεια εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη της στις αρχές, λέγοντας πως “είμαι σίγουρη πως γίνεται ό, τι μπορεί να γίνει για να σωθούν αυτοί οι άνθρωποι, ζώντας προσωπικά κι εγώ μια αγωνία”.

“Μου είπαν ότι η τελευταία επικοινωνία ήταν πριν από κάποια ώρα και πως λόγω των συνθηκών δεν μπορεί να υπάρξει επικοινωνία. Η αγωνία των συγγενών είναι σε κορύφωση, όπως όλων μας”, κατέληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάνος Ρούτσι καταγγέλλει πως αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια και χωρίς πινακίδες επιχείρησε να τον πατήσει
Ο Πάνος Ρούτσι είπε ότι δεν είναι το πρώτο ανησυχητικό περιστατικό που βιώνει η οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι «πριν λίγες εβδομάδες άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σπίτι του γιου του στη Θεσσαλονίκη»
Πάνος Ρούτσι
25
Σταμάτης Κραουνάκης για Διονύση Σαββόπουλο: Το καλοκαίρι στο βουνό, το σπίτι που του παραχώρησε και το πρόσφατο τηλεφώνημα
«Μια μέρα πριν καιρό μου τηλεφώνησε ξαφνικά, "μπράβο" μου λέει γίνεσαι πολύ καλός άνθρωπος"», αποκάλυψε, περιγράφοντας και ένα καλοκαίρι όπου βρέθηκαν μαζί στον Κίσσαμο
Διονύσης Σαββόπουλος και Σταμάτης Κραουνάκης
Η ξεχωριστή παρουσία του Διονύση Σαββόπουλου στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας - Οι μουσικές του ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο
Με υψωμένο ένα τύμπανο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Διονύσης Σαββόπουλος έδινε το ρυθμό στους αθλητές που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα δισεκατομμύρια τηλεθεατές
Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας