Ελλάδα

Βρέθηκε νεκρός ο 41 ετών άνδρας που είχε εξαφανιστεί στο Ελληνικό

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του 41 ετών άνδρα, που είχε εξαφανιστεί στο Ελληνικό και μάλιστα είχε σημάνει για εκείνον alert από «Το χαμόγελο του παιδιού».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε «Το χαμόγελο του παιδιού» ο 41 ετών άνδρας που είχε εξαφανιστεί από το Ελληνικό, βρέθηκε νεκρός στον Άλιμο. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Είχε εξαφανιστεί στις 19 Ιανουαρίου από την περιοχή του Ελληνικού και μετά από αίτημα της οικογένειάς του, «Το χαμόγελο του παιδιού» είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Δυστυχώς οι φόβοι της οικογένειάς του επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο δικός τους άνθρωπος βρέθηκε νεκρός.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για επικίνδυνη οδήγηση στην Θεσσαλονίκη - Ο ένας έτρεχε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ
Βεβαιώθηκαν 44 παραβάσεις που αφορούν σε παραβίαση ορίων ταχύτητας οχημάτων, 8 για θόρυβο και τροποποιημένες εξατμίσεις και 18 για διάφορες άλλες τροχονομικές παραβάσεις
Περιπολικό 6
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη - Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε «κόκκινη αγγελία» από την Interpol
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 124 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη, 3 κινητά τηλέφωνα και 1.050 ευρώ
Περιπολικό