Ελλάδα

Βύρωνας: Άγριο ξύλο σε 17χρονο γιατί υπερασπίστηκε τη μικρή του αδερφή!

Σοκάρει η καταγγελία δυο μαθητών σε σχολείο του Βύρωνα. 17χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση και ξυλοκοπήθηκε μέσα στο σχολείο του γιατί υπερασπίστηκε τη μικρή του αδερφή που δεχόταν bullying.

Τα όσα είπε ο 17χρονος, μόνο σοκ προκαλούν. «Με χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», είπε μιλώντας χθες (11.02.2020) το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο ξυλοδαρμός του έγινε μπροστά στα μάτια της ανήμπορης να αντιδράσει, μικρής του αδερφής. «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του , τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώνουν», είπε το κορίτσι. Είπε πως προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι για να μην επέμβει!

Click4more Θεσσαλονίκη: Δυο φορές ανάγκασαν τη μαθήτρια να γλείψει την τουαλέτα!

Η μικρή δέχεται καθημερινά bullying από τους συμμαθητές της. «Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα από τη θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις», περιέγραψε.

Ο αδερφός της θέλησε να την υπερασπιστεί. Προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που κάνουν bullying στην αδερφή του. Του ζήτησε να σταματήσουν. Αλλά όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά του επιτέθηκαν στην αυλή του σχολείου και τον χτύπησαν χωρίς έλεος.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές. Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά, ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα», είπε ο 17χρονος.

Η άνανδρη επίθεση σταμάτησε όταν οι καθηγητές αντιλήφθηκαν τι γινόταν. Κάλεσαν ασθενοφόρο και ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο μαθητής, όπως είπε η μητέρα του, αιμάτωμα στο μάτι του από κόψιμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 7
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του