Ελλάδα

Χαλάνδρι: Ανήλικοι λήστεψαν 12χρονους στη μέση του δρόμου

Η ληστεία έγινε μέρα μεσημέρι σε δρόμο του Χαλανδρίου

Δύο μικρά παιδιά ηλικίας μόνο 12 ετών ήρθαν αντιμέτωποι με ανήλικους ληστές στο Χαλάνδρι το Σάββατο (7.12.2024). Το περιστατικό έγινε, μάλιστα, μέρα μεσημέρι.

Όλα έγιναν περίπου στις 16:30 το Σάββατο, στη συμβολή Σιδηροκάστρου και Κομοτηνής, όταν δύο ανήλικα παιδιά 12 ετών, είχαν πάει σε ένα κατάστημα εστίασης του Χαλανδρίου και επέστρεφαν στο σπίτι τους. Ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο ανήλικοι ηλικίας περίπου 16 ετών.

Ο ένας ήταν περίπου 1,70, ο δεύτερος πιο μικροκαμωμένος 1,60 αλλά αρκετά γυμνασμένος, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα παιδιά είπαν στην κατάθεσή τους ότι ο δεύτερος ήταν ρομά.

Στην αρχή ρώτησαν τα παιδιά για οδηγίες, ωστόσο στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες άρπαξε τους δύο ανήλικους από το χέρι και τους είπε: «Τώρα δεν μπορείτε να πάτε πουθενά. Δώστε μου τα κινητά σας».

Το ένα από τα παιδιά παρέδωσε το τηλέφωνο και ένα σετ ακουστικά, ενώ το άλλο παιδί φοβισμένο ζητούσε να τον αφήσουν να φύγει. Τότε ο ένας από τους δράστες απείλησε ότι θα τον χτυπήσει, με τον 12χρονο να δίνει και εκείνος το κινητό του. 

Τα δύο παιδιά πήγαν σπίτι τους και είπαν στους γονείς τι συνέβη. Στη συνέχεια μαζί με τους γονείς έφτασαν στο τμήμα, κατέθεσαν με αρκετές λεπτομέρειες όσα έζησαν κατά τη διάρκεια της ληστείας. Οι αστυνομικοί τώρα προσπαθούν να τους εντοπίσουν για να τους συλλάβουν.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην ανακρίτρια ο 56χρονος που δολοφόνησε τον 52χρονο στο Ρουπάκι Ηλείας - Τον χειροκρότησαν φίλοι του που είχαν συγκεντρωθεί
Η απολογία του 56χρονου αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του αιματηρού περιστατικού, καθώς οι μαρτυρίες των εμπλεκομένων παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές
Ηλεία: Στην ανακρίτρια ο 56χρονος που δολοφόνησε τον 52χρονο στο Ρουπάκι – Τον χειροκρότησαν φίλοι του που είχαν συγκεντρωθεί
«Απομακρυσμένο για μένα το σενάριο αυτοχειρίας του Βασίλη Καλογήρου» λέει ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης
«Το γεγονός ότι εστάλη λαρυγγική συσκευή για ιστοπαθολογική εξέταση σημαίνει ότι υπήρχε εύρημα από τον λάρυγγα το οποίο θέλουν να βεβαιώσουν εάν ήταν προθανάτιο ή μεταθανάτιο»
Βασίλης Καλογήρου: «Απομακρυσμένο για μένα το σενάριο αυτοχειρίας» λέει ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης
Ένα μυστικό, τα σημάδια στον λαιμό του Βασίλη Καλογήρου και η αποκωδικοποίηση του σημείου όπου βρέθηκε η σορός του στο μικροσκόπιο των ερευνών
Το ενδεχόμενο δολοφονίας με ασφυκτικό θάνατο παραμένει ανοικτό, ενώ οι ιστολογικες και τοξικολογικες εξετάσεις θα ρίξουν φως στο μυστήριο
Ο Βασίλης Καλογήρου