Ελλάδα

Χαλάνδρι: Ένταση στο αστυνομικό τμήμα για την επιμέλεια 9χρονης

Ένταση επικράτησε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου σχετικά με την επιμέλεια ενός 9χρονου παιδιού. Σε μικρότερη ηλικία είχε καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του 9χρονου κοριτσιού από το Χαλάνδρι πήγε να εκτελέσει τη δικαστική απόφαση που του δίνει την επιμέλεια και να πάρει το παιδί στο σπίτι του.

Όπως αναφέρεται, το μικρό κορίτσι αντιστάθηκε, βάζοντας τα κλάματα και φωνάζοντας, με αποτέλεσμα οι γονείς και το παιδί να μεταφερθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, το κοριτσάκι σε μικρότερη ηλικία είχε καταγγείλει πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του.

«Το παιδί εξετάστηκε σε ένα δημόσιο παιδιατρικό νοσοκομείο από ανθρώπους μη εκπαιδευμένους. Η πραγματογνώμονας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί είναι υποβόλιμο, ότι προχώρησε στις καταγγελίες αυτές διότι η μητέρα του το έστρεψε εναντίον του πατέρα του», είπε στην κάμερα του MEGA, η δημοσιογράφος Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, που έχει παρακολουθήσει την υπόθεση από κοντά.

 

Η καταγγελία του κοριτσιού μπήκε στο αρχείο και στη συνέχεια ακολούθησε δικαστήριο, όπου διατάχθηκε η αφαίρεση της επιμέλειας από τη μητέρα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο» στον 18χρονο Μάκη που έπεσε από μπαλκόνι στον Πύργο και σκοτώθηκε - Με λευκά μπαλόνια οι παρευρισκόμενοι
Κρατώντας λουλούδια και λευκά μπαλόνια, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, συμμαθητές και συμπαίκτες του 18χρονου βρέθηκαν στο κοιμητήριο όπου κηδεύτηκε ο νεαρός πρωταθλητής του beach volley
κηδεία Πύργος
Οδηγός του ΟΑΣΘ βγήκε από λεωφορείο και «έπαιξε ξύλο» με οδηγό που στάθμευσε παράνομα στην Θεσσαλονίκη
Ο οδηγός του ΙΧ είχε σταθμεύσει το όχημα του σε λεωφορειολωρίδα εμποδίζοντας τη διέλευση του λεωφορείου και παρέμενε μέσα στο αυτοκίνητο του με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο οδηγός του ΟΑΣΘ
Οδηγός ΟΑΣΘ
12
Κατασκοπεία στη Σούδα: Στη φυλακή ο 58χρονος Πολωνός – Αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως έκανε τουρισμό
Για τις φωτογραφίες ισχυρίστηκε πως τις έστελνε στην αδερφή του στην Πολωνία καθώς ο σύζυγος της είναι στρατιωτικός και «του αρέσουν» τέτοιες εγκαταστάσεις
Κατασκοπεία στη Σούδα