Ελλάδα

Δολοφονία Γιώργου Μοσχούρη: «Έπαθε σοκ, όμως ήταν τυχερή» η οδηγός που γλίτωσε από τους εκτελεστές

Μία από τις σφαίρες που έπεφταν σαν «βροχή» καρφώθηκε στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου της

«Έπαθε σοκ, ωστόσο ήταν τυχερή», λέει στο newsit.gr η αδελφή της οδηγού που σώθηκε από θαύμα, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης (24/04/25) στο Χαλάνδρι οι σφαίρες των δολοφόνων του Γιώργου Μοσχούρη βρήκαν και το δικό της αυτοκίνητο.

Η μαφιόζικη εκτέλεση που έγινε έξω από ιατρικό κέντρο του Χαλανδρίου σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στην οδό Παπανικολή, σκόρπισε τρόμο και πανικό. Οι δολοφόνοι δεν δίστασαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου, ενώ στην περιοχή κυκλοφορούσαν πολλοί περαστικοί και κάτοικοι.

Έριξαν περισσότερες από 40 σφαίρες για να βγάλουν από τη μέση τον 55χρονο Γιώργο Μοσχούρη, ωστόσο αρκετές από αυτές καρφώθηκαν σε τοίχους, τζαμαρίες αλλά και σε αυτοκίνητα.

Μία 28χρονη οδηγός που τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης διερχόταν με το αυτοκίνητο της από την οδό Παπανικολή σώθηκε από θαύμα.

Μία από τις σφαίρες που έπεφταν σαν «βροχή» καρφώθηκε στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου της.

Tο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου «καρφώθηκαν» οι σφαίρες
Tο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου «καρφώθηκαν» οι σφαίρες / Φωτογραφία Eurokinissi

«Αρχικά δεν κατάλαβε τι συνέβαινε», αναφέρει η αδελφή της στο newsit.gr και συνεχίζοντας περιγράφει:

«Πήγαινε να κάνει μια προσωπική δουλειά και δυστυχώς βρέθηκε εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο. Στην αρχή δεν κατάλαβε ακριβώς τι έγινε. Άκουγε τα μπαμ αλλά μέχρι να συνειδητοποιήσει ακριβώς τι συνέβη, χτυπήθηκε το αμάξι της. Έσπασε το πίσω παρμπρίζ, οπότε απλά έκανε στην άκρη και μέχρι να κατέβει είχε μαζευτεί και κόσμος γύρω της να τη ρωτήσει, αν είναι καλά. Δεν είχε καταλάβει δηλαδή ακριβώς τι είχε συμβεί».

Η 28χρονη οδηγός σοκαρίστηκε μόλις αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε γίνει, ωστόσο προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους δικούς της ανθρωπούς.

«Όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν πυροβολισμοί, έπαθε σοκ, ωστόσο τηλεφώνησε στη μητέρα μου να της πει ότι είναι καλά γιατί είχαν πάει στο σημείο και τηλεοπτικά συνεργεία, οπότε να μην το δει ξαφνικά η μητέρα μου στην τηλεόραση. Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε, αν κι είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος», λέει.

Και καταλήγει: «Είναι καλά στην υγεία της και προσπαθεί να ηρεμήσει στο σπίτι της».  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
5
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10