Ελλάδα

Χαλάρωση μέτρων: «Στοπ» από τους ειδικούς – Ως έχει η κατάσταση στα γήπεδα

Η χαλάρωση μέτρων κατά του κορονοϊού δεν… θα έρθει, τουλάχιστον ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι ειδικοί συνεδρίασαν σήμερα, Τετάρτη 02.02.2022, με το «μενού» να περιέχει και το ζήτημα της χαλάρωσης των μέτρων.

Τις τελευταίες ημέρες «ακουγόταν» έντονα πως τα μέτρα ίσως να χαλαρώσουν άμεσα, με έμφαση να δίνεται στο ζήτημα της παρουσίας περισσότερων φιλάθλων στα γήπεδα. Το ρεπορτάζ, ωστόσο, αναφέρει πως η εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας έβαλε… φρένο στις όποιες εξελίξεις.

Ως εκ τούτου, στα γήπεδα θα ισχύσουν για το επόμενο διάστημα όσα ισχύουν και σήμερα, δηλαδή παρουσία φιλάθλων στο 10% της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου, με ανώτερο αριθμό σε κάθε περίπτωση τους 1.000 φιλάθλους.

Υπενθυμίζεται εδώ πως από την Δευτέρα, 31.01.2022, τα μέτρα κατά του κορονοϊού χαλάρωσαν σε ό, τι αφορά την εστίαση, όπου πλέον δεν υπάρχει ωράριο, ενώ έχει επιτραπεί ξανά και η μουσική.

Μένει να φανεί τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Πότε θα έρθει μεγαλύτερη αποκλιμάκωση της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μας, ούτως ώστε να δοθεί και το «πράσινο φως» για νέα χαλάρωση των μέτρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βορίζια: «Έστησαν καρτέρι στο παιδί μου και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ», λέει η μητέρα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη
Η μητέρα αποκάλυψε πως πέρυσι μέλη της άλλης οικογένειας είχαν μαχαιρώσει τον εγγονό της - «Δεν βάλαμε εμείς τη βόμβα στο σπίτι τους, απαιτώ να φύγουν από το χωριό»
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς
10
Έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασσού για το μακελειό στα Βορίζια: Εκεί κρατούνται συγγενείς του 39χρονου - Δείτε τι βρέθηκε στα κελιά
Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν επικοινωνίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Κατά την επιχείρηση βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κινητό το οποίο στάλθηκε για ανάλυση
Το μαχαίρι που βρέθηκε από την έφοδο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
28
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho