Ελλάδα

Χανιά: Τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα στον ΒΟΑΚ – Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο γυναίκες

Στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον οδικό άξονα ΒΟΑΚ, στον κόμβο των Μεγάλων Χωραφιών, σημειώθηκε σήμερα (07/08/2025) το απόγευμα, στα Χανιά.

Το περιστατικό, είχε ως αποτέλεσμα την εμπλοκή τριών οχημάτων και τη δημιουργία ουράς μεγαλύτερης των δύο χιλιομέτρων στον ΒΟΑΚ, στα Χανιά, με τη κυκλοφορία να διακόπτεται προσωρινά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τουρίστες, με πορεία προς το Ρέθυμνο, βγήκε εκτός πορείας και συγκρούστηκε πρώτα με ένα άλλο όχημα που κινούταν στην ίδια κατεύθυνση και στη συνέχεια με τρίτο όχημα. 

Δυνάμεις της τροχαίας βρέθηκαν στο σημείο για να διαχειριστούν την κυκλοφορία και να απομακρύνουν τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα, ενώ η κατάσταση επιβαρύνθηκε από την μεγάλη ουρά που σχηματίστηκε.

Οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ενοικιαζόμενο όχημα μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, ελαφριά τραυματισμένες.

Τροχαίο ατύχημα - ΒΟΑΚ
Τροχαίο ατύχημα – ΒΟΑΚ (FLASHNEWS.GR)
Τροχαίο ατύχημα - ΒΟΑΚ
Τροχαίο ατύχημα – ΒΟΑΚ (FLASHNEWS.GR)
Τροχαίο ατύχημα - ΒΟΑΚ
Τροχαίο ατύχημα – ΒΟΑΚ (FLASHNEWS.GR)
Τροχαίο ατύχημα - ΒΟΑΚ
Τροχαίο ατύχημα – ΒΟΑΚ (FLASHNEWS.GR)

Σύμφωνα με τις Αρχές, η χρήση ζωνών ασφαλείας και οι αερόσακοι λειτούργησαν αποτελεσματικά και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο στη Ποσειδώνος: Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από ανατροπή του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Φάληρο – Δείτε βίντεο
Στο σημείο έχουν κλείσει δύο λωρίδες και παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις καθώς πέραν του αναποδογυρισμένου οχήματος, έχουν προκληθεί ζημιές και σε φανάρι που κινδυνεύει να πέσει
Το αυτοκίνητου του τραυματία
5
Καιρός σήμερα: Όχι ακόμα φθινοπωρινός με τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 31 βαθμούς – Αναλυτική πρόγνωση
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα
Ζέστη στην Αθήνα