Ελλάδα

Χειροπέδες σε αστυνομικό που ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του! Έκανε μήνυση στους συναδέλφους του

Ακόμη μια υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφό της έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά 19χρονη στο Νέο Κόσμο κακοποιούνταν από τον αστυνομικό με τον οποίο είχε σχέση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε καθώς οι γείτονες του ζευγαριού στο Νέο Κόσμο άκουσαν τις φωνές της 19χρονης κοπέλας, που δεν άντεχε τον νέο ξυλοδαρμό από τον 21χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί στις πεζές περιπολίες.

Ακούγοντας τις φωνές της 19χρονης κοπέλας, η οποία φώναζε βοήθεια για να σταματήσει η κακοποίησή της, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Άμεσα άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με το MEGA. Ο 21χρονος νταής όμως αρνούνταν να τους ανοίξει και τους έβριζε!

Τελικά, οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από τη μπαλκονόπορτα, να διασώσουν τη 19χρονη κοπέλα και να συλλάβουν τον 21χρονο αστυνομικό.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, όπου υπέβαλε μήνυση κατά των συναδέλφων του, καθώς μπήκαν στο σπίτι του χωρίς ένταλμα!

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική