Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Χολαργός: Συνελήφθη ανήλικος για ληστεία σε φαρμακείο ανήμερα των Χριστουγέννων

Χολαργός: Συνελήφθη ανήλικος για ληστεία σε φαρμακείο ανήμερα των Χριστουγέννων

Η ληστεία στο φαρμακείο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Ο Χολαργός βρέθηκε στο επίκεντρο ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στην άκρη του νήματος…

Συνελήφθη από αστυνομικούς το μεσημέρι της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου 2023, ανήλικος, κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο, συνεργός του. Ο Χολαργός παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για το χτύπημα, που είχε λεία 700 ευρώ.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες ανήμερα των Χριστουγέννων, ο ανήλικος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του (με κουκούλα, περιλαίμιο και γάντια), μπούκαρε σε φαρμακείο στην περιοχή του Χολαργού, όπου υπό την απειλή όπλου-ρέπλικας, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος, ενώ, όπως προέκυψε, νωρίτερα είχε εισέλθει στο κατάστημα ο συνεργός του, υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει το χώρο.

Σε σωματικές έρευνες και σε έρευνα στην οικία του ανήλικου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,1 γραμ. κοκαϊνης, 215 ευρώ, καθώς και ρουχισμός που έφερε ο συνεργός του, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και το όπλο-ρέπλικα, το οποίο είχε απορρίψει μετά τη διάπραξη της ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις