Ελλάδα

«Χωματερή» πάλι η Κυψέλη – Φωτογραφίες με τα απομεινάρια του νέου κορονοπάρτι

Κυψέλη την Κυριακή (18.04.2021). Οι εικόνες λίγες ώρες μετά το νέο κορονοπάρτι είναι γνώριμες. Οι συμμετέχοντες «γλεντζέδες» ήρθαν, ήπιαν, έφαγαν, αλλά, φεύγοντας, άφησαν πάλι πίσω τους σκουπίδια.

Το κορονοπάρτι του Σαββατόβραδου στην Κυψέλη ακολούθησε το ξέφρενο πάρτι της προηγουμένης (16.04.2021) και πάει λέγοντας…

Χθες βράδυ συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα με τους κατοίκους της περιοχής να είναι αγανακτισμένοι για τη μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες, αλλά και τα… σκουπίδια της σημερινής ημέρας.

Μπουκάλια, κουτάκια μπύρας και αναψυκτικών, διάφορα άλλα άχρηστα αντικείμενα πεταμένα στην πλατεία, στα πεζοδρόμια και στο δρόμο – για πολλοστή φορά – συνθέτουν μία εικόνα από όπου απουσιάζει παντελώς η έννοια του πολιτισμού.

Click4more: Lockdown: «Βούλιαξαν» πλατείες το σαββατόβραδο – Προβληματισμός για τα μέτρα

Ο φωτογραφικός φακός του newsit.gr κατέγραψε το σκηνικό της επόμενης ημέρας στην Κυψέλη που παραπέμπει σε… χωματερή και όχι στην πλέον πυκνοκατοικημένη περιοχή του κέντρου της Αθήνας:

Kipseli skoupidia  newsit

Kipseli skoupidia  newsit

Kipseli skoupidia  newsit

Kipseli skoupidia  newsit

Kipseli skoupidia  newsit

Kipseli skoupidia  newsit

Kipseli skoupidia  newsit

Υπενθυμίζεται πως μόλις το πρωί του Σαββάτου (17.04.2021) τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων απομάκρυναν τα «ενθύμια» του προηγούμενου κορονοπάρτι και μάλιστα με… DJ που είχε γίνει το βράδυ της Παρασκευής (16.04.2021).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι το φαινόμενο «Hot Dry Windy» που αυξάνει τον κίνδυνο φωτιάς – Κοπάζουν οι άνεμοι από την Πέμπτη
Ο ζεστός, ξηρός και ανεμώδης καιρός θερμαίνει την βλάστηση σε τέτοιο σημείο όπου είναι πολύ εύκολο να εκδηλωθεί φωτιά ακόμα και αν οι άνεμοι κινούνται με μικρές ταχύτητες, εξηγεί πυρομετεωρολόγος
Φωτιά
Τα μηνύματα που έστελνε ο γυμνασιάρχης από την Σάμο που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων - «Οι γάμπες σου είναι όμορφες»
Μαθητής κατήγγειλε πως ο γυμνασιάρχης του έταξε χαρτζιλίκι πριν ζητήσει να του κάνει μασάζ στα πόδια - «Μου είπε ότι θα μου κάνει δώρο ποδοσφαιρικά παπούτσια και ταξίδι με το σκάφος του»
Άνδρας
4