Ελλάδα

Χωρίς ασφάλεια 6.000.000 Έλληνες! Αποκάλυψη σοκ δια στόματος προέδρου ΕΟΠΥΥ

Σοκ αλλά και δέος προκαλεί  το αστρονομικό νούμερο των περίπου 6.000.000 ανασφάλιστων συμπολιτών μας οι οποίοι  απ΄ότι φαίνεται  τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στο καιρό του μνημονίου εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η ανεργία η οποία έχει καταδικάσει εκατομμύρια συμπολίτες μας να ζούν όχι μόνο στο όριο της φτώχειας αλλά χωρίς να δικαιούνται ιατροφαρμακευτική πρόσβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia..gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο δράστης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και το έπαιζε λυπημένος» λέει γείτονας του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Λαμία
«Όταν έβλεπες τον 43χρονο δεν σου περνούσε από το μυαλό πως θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Μετά μάθαμε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία