Ελλάδα

Χριστούγεννα: Παιδικά χαμόγελα στο πολεμικό Μουσείο!

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του ΓΕΝ πραγματοποιήθηκε στο πολεμικό Μουσείο.

Τα παιδιά έλαβαν μέρος σε μουσικοχορευτικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση κλόουν, ενώ παρακολούθησαν παράσταση θεάτρου Σκιών, καθώς και παράσταση ζογκλέρ και πήραν τα δώρα τους.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνάντηση των παιδιών με τους αθλητές της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας ΡΙΟ 2016

Την εκδήλωση πλαισίωνε η ελαφρά ορχήστρα του πολεμικού Ναυτικού με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Στην εκδήλωση παρέστη ο υπαρχηγός ΓΕΝ, υποναύαρχος Δημοσθένης Χέλμης.

Στην αίθουσα «ΝΗΡΕΥΣ» της ναυτικής βάσης «Κανελλόπουλος», πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του επιτελείου και της διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλε χορωδία από δοκίμους υπαξιωματικούς της σχολής μονίμων υπαξιωματικών Ναυτικού, συνοδεία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Στην εκδήλωση παρέστη ο διοικητής της ΔΕΝ, υποναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος. Την ίδια ώρα η μπάντα του πολεμικού Ναυτικού συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εθνικής ολυμπιακής ακαδημίας για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής, της ογκολογικής μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η μπάντα παιάνισε γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μεταφέροντας το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
18