Ελλάδα

Υποψήφιος ετών… 97!

Ο Δημήτρης Κορομηλάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμάτα και κατεβαίνει ... αντίπαλος του εγγονού του!

Μάλλον διεκδικεί τον τίτλο του γηραιότερου υποψηφίου. Παλιός αντάρτης, βιοπαλαιστής μια ζωή, δεν το βάζει κάτω και στέλνει μήνυμα σε όλους:
“Θέλω να παλέψω με τη ζωή, να την εκδικηθώ και όχι να με εκδικηθεί. Η ζωή θέλει πάλεμα για να την αισθανθείς, για να την καταλάβεις. Δεν πρέπει να την αφήσεις να τρέχει μόνη της”.

Μετά από αυτό είναι μάλλον φυσιολογικό το γεγονός ότι ο μπάρμπα Μήτσος όπως τον αποκαλούν έχει τα κουράγια να κατέβει υποψήφιος.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Έθνος” ο μπαρμπα – Μήτσος Κορομηλάς από το χωριό Πήδημα της Καλαμάτας έχει μέσα του τόση ζωντάνια και δύναμη για τη ζωή που αφήνει έκπληκτo τον συνομιλητή του.

Είναι τόσο αγαπητός στους συγχωριανούς του και η γνώμη του σεβαστή. Είναι ψάλτης και επίτροπος στην εκκλησία του χωριού.

Αν κάποια μέρα δεν πάει στον ιερό ναό, οι φίλοι του ανησυχούν και τρέχουν στο σπίτι του να δουν αν είναι καλά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο μπάρμπα-Μήτσος δηλώνει κομμουνιστής αλλά και χριστιανός, μιας και στα δύο υπάρχει αγάπη και ανθρωπιά.

Κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καλαμάτας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Νίκο Διασάκο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
48ωρη κακοκαιρία χτυπά με καταιγίδες, χιόνια και ανεμοστρόβιλους από το Σάββατο - Χάρτης με τις «κόκκινες» περιοχές
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για το πέρασμα της νέας κακοκαιρίας - Κυριακή η πιο επικίνδυνη ημέρα των φαινομένων - Αναμένονται θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια σε αρκετές περιοχές
Βροχές
Τα τρία κομβικά σημεία που οδηγήσαν στην τραγωδία της Βιολάντα: Οι «εξαφανισμένες» δεξαμενές προπανίου, οι «αόρατοι» σωλήνες και η μελέτη που έμεινε στα συρτάρια
Οι κανονισμοί ασφαλείας προβλέπουν είτε ο αγωγός να είναι «κρεμαστός», όπως λέγεται στη γλώσσα τους, δηλαδή πάνω από την επιφάνεια της γης βαμμένος σε κίτρινο χρώμα που υποδηλώνει ότι μεταφέρει υγραέριο
Το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα 19