Ελλάδα

Υπουργείο Εργασίας: 70 εκατ. ευρώ για προνοιακές παροχές σε άτομα με αναπηρία

Κονδύλι ύψους 70 εκατ. ευρώ ενέκρινε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για παροχές πρόνοιας σε άτομα με αναπηρία.

Η εγκριθείσα δαπάνη θα διατεθεί για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου, οικονομικού έτους 2019, για την επιχορήγηση του Οργανισμού Προνοιακών Παροχών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε άτομα με αναπηρία.

Αυτό ορίζει απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, η οποία αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ζέττα Μακρή για τον εκβιασμό από δημοσιογράφο: Αν χρειαζόμουν κάποιον να με υποστηρίξει δεν θα επέλεγα μέλος πάνελ πρωινάδικου
«Δεν είχαμε οικονομική συναλλαγή όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος γιατί δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Η Ζέττα Μακρή
5
Πανελλήνιες 2025: Ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα για το μηχανογραφικό – 6 βήματα για τη σωστή συμπλήρωσή του
«Επιτυχία είναι να αξιοποιήσει κανείς τα όποια μόρια συγκεντρώνει με έναν έξυπνο τρόπο, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές με βάση τα στοιχεία της προσωπικότητάς του και τις ανάγκες τις αγοράς εργασίας»
Μαθητής κατά τη διάρκεια πανελληνίων εξετάσεων