Ελλάδα

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Πρόστιμα ως 10.000 ευρώ για ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς

Βαρύς αναμένεται να είναι ο πέλεκυς σε όσες κατηγορίες εργαζομένων δεν κάνουν το εμβόλιο, το οποίο βάσει του επαγγέλματός τους είναι υποχρεωτικό.

Συγκεκριμένα «τσουχτερά» είναι τα πρόστιμα που έρχονται για ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς σύμφωνα με το Open. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ την πρώτη φορά και 10.000 ευρώ την επόμενη.

Να σημειωθεί εξάλλου ότι έχουν φτάσει τα 5.000 τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα που κάνουν rapid test. Συμφωνα με το Open θα συνεχίσουν την διαδικασία και μάλιστα θα διενεργούν και τα rapid test των 10 ευρώ για τους εργαζόμενους που είναι απαραίτητο για την εργασία τους και ανακοινώθηκε σήμερα από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Παράλληλα θα συνεχίσουν τα rapid test μέχρι την τιμή των 25 ευρώ για όλες τις άλλες κατηγορίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας λόγω τροχαίου
Λόγω του τροχαίου, στο οποίο εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της οδού Νιόβης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά
Κίνηση
Κόντρες, 3 συλλήψεις και πρόστιμο 3.250 ευρώ στον οδηγό της μηχανής που πήγε να ξεφύγει από το μπλόκο στη Βουλιαγμένη
Τα συγκεκριμένα άτομα μαζί με μια άλλη παρέα μηχανών είχαν ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την περιοχή του Περάματος και του Κερατσινίου, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιους αγώνες
Μηχανές στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 12
Νέα αναβολή στη δίκη του Ισπανού σαμουράι - «Δεν γνωρίζω αν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη» λέει ο δικηγόρος του
«Γνωρίζω από τον ίδιο πως τα αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του ήταν συλλεκτικού χαρακτήρα αντικείμενα και δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει κάποιον άνθρωπο»
Ο 64χρονος Ισπανός