Ελλάδα

Ζάκυνθος: Γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο γκαράζ του σπιτιού της – Εγκληματική ενέργεια εξετάζουν οι Αρχές

Εντοπίστηκε γεμάτη αίματα - Η αυλή του σπιτιού της είχε παραβιαστεί

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (19.02.25) στην αστυνομία, καθώς μία γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη Ζάκυνθο.

Πρόκειται για μία 59χρονη, η οποία εντοπίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο γεμάτη αίματα στην πόρτα του γκαράζ του σπιτιού όπου διέμενε στην περιοχή Κρυονερίου, στη Ζάκυνθο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για εγκληματική ενέργεια, καθώς βρέθηκε παραβιασμένη η αυλή του σπιτιού της.

Πληροφορίες του ermis.gr αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα, γνωστή συμβολαιογράφος, φέρεται να χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο σημεία του σώματος της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι κηλίδες αίματος στο σπίτι του 3χρονου κοριτσιού και πού επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το μικρό κορίτσι τραυματίστηκε όντως στο μπάνιο ή αν έπεσε θύμα κακοποίησης
Το σπίτι που έμενε η οικογένεια
4