Ελλάδα

Ζάκυνθος: Νεκρός σε δυστύχημα με «γουρούνα» 19χρονος τουρίστας

Μία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα ένα νεαρό τουρίστα, μόλις 19 χρονών, σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός Βρετανός τουρίστας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στη Ζάκυνθο, όταν το τετράτροχο όχημα που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό, στην περιοχή του Αλυκανά, έφυγε από την πορεία του.

Αναλυτικότερα, στις 02:30, ειδοποιήθηκε το κέντρο της Αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου για το συμβάν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τετράτροχο όχημα, είχε καταπλακώσει τον 19χρονο Βρετανό τουρίστα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις τους. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο συνεπιβάτης του τετράτροχου οχήματος, είναι καλά στη υγεία του και νοσηλεύεται με λίγες εκδορές στο σώμα.

Η σορός του 19χρονου Βρετανού θα μεταφερθεί στη Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ζακύνθου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκινημένη η εγγονή του Μίκη Θεοδωράκη στο ετήσιο μνημόσυνο του σπουδαίου συνθέτη - «Ο παππούς είναι ο ήλιος μας, είναι πάντα εδώ μαζί μας»
Ιδιαίτερη νότα στην τελετή έδωσαν οι μελωδίες της μπάντας του δήμου Χανίων που έπαιξαν γνωστές συνθέσεις του κορυφαίου δημιουργού
O τάφος του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά Κρήτης
Ντοκουμέντα από τη δράση της μαφίας της Κρήτης - Οι πωλήσεις όπλων και ναρκωτικών και οι διάλογοι φωτιά
Ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ για τη δράση της μαφίας στην Κρήτη - Έχουν συλληφθεί 48 άτομα που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνησης ναρκωτικών, διακίνηση οπλισμού και εκβιασμούς
Οι street dealers της μαφίας στην Κρήτη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
11