Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζήσε τα πάρκα αλλιώς: Δωρεάν ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους

Ζήσε τα πάρκα αλλιώς: Δωρεάν ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους

Καλοκαιρινή ψυχαγωγία για όλους! Το πρόγραμμα «Ζήσε τους Κήπους & τα Πάρκα αλλιώς» απέκτησε νέο αθλητικό και πολιτισμικό προφίλ.

Ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας συνεχίζουν το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς» δίνοντας πολιτισμική πνοή στο Άλσος Παγκρατίου, 10 & 11 Ιουλίου και το Άλσος Προμπονά, 12 & 13 Ιουλίου, με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, εμπλουτίζοντας τις επιλογές για την καλοκαιρινή ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

Το πρόγραμμα «Ζήσε τους Κήπους & τα Πάρκα αλλιώς» ενισχύει την προσπάθεια του δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού να αναδειχθούν οι κήποι και τα πάρκα της Αθήνας σε σημείο συνάντησης πολιτισμού και αθλητισμού για όλους, ώστε κάθε περιοχή και γωνιά της πόλης να αποτελεί εστία δημιουργικής απασχόλησης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των πολιτών σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους.

Tον Ιούνιο οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς», επικεντρώθηκαν στον Εθνικό Κήπο και το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας, απέκτησε νέο αθλητικό και πολιτισμικό προφίλ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε