Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Άγριος καβγάς σε αεροπλάνο! Αναγκαστική προσγείωση στην Πίζα [vid]

Άγριος καβγάς σε αεροπλάνο! Αναγκαστική προσγείωση στην Πίζα [vid]

Σκηνές χάους σε πτήση της Ryanair που εκτελούσε το δρομολόγιο Βρυξέλλες – Μάλτα, με τον πιλότο να πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση στην Πίζα της Ιταλίας.

Στον άγριο καβγά μια ηλικιωμένη γυναίκα χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ χαστουκίστηκε και μια αεροσυνοδός. Αρκετή σοκαρισμένοι επιβάτες μπλέχτηκαν στον καβγά προσπαθώντας να περιορίσουν τους ταραξίες. Ο πιλότος ακούγεται να λέει ότι ο καβγάς δεν είναι καθόλου αποδεκτός πριν τελικά ανακοινώσει πως θα πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

“Ήταν τρομακτικό. Ο καβγάς κράτησε τόσο πολύ που φοβηθήκαμε ότι ίσως προσπαθούσαν να ανοίξουν τις πόρτες του αεροπλάνου και συντριβούμε”, σχολίασε ο Tommy Engerer που τράβηξε βίντεο από τον άγριο καβγά. Ο καβγάς, σύμφωνα με τον Tommy Engerer, κράτησε περίπου 10 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

“Ξεκίνησε όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα άλλαξε κάθισμα επειδή τη χτύπησαν στο κεφάλι. Όταν προσπάθησαν να επέμβουν δύο Βέλγοι, άρχισαν όλα. Χτυπούσαν όποιον βρισκόταν γύρω τους, ενώ ένας τους χαστούκισε μια αεροσυνοδό. Το χάος κράτησε περίπου 10 λεπτά μέχρι να βγει ανακοίνωση πως θα πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση και να αναγκαστούν να φορέσουν ζώνες ασφαλείας. Ορισμένοι επιβάτες δέχτηκαν επίθεση επειδή προσπάθησαν να φυλάνε τις πόρτες για να μην τις ανοίξουν”.

Οι τέσσερις άνθρωποι που ενεπλάκησαν στον καβγά συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές με το που προσγειώθηκε η πτήση. “Το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά και οι τέσσερις επιβάτες απομακρύνθηκαν και συνελήφθησαν από τις αρχές. Δεν θα ανεχθούμε τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές”, τόνισε εκπρόσωπος της Ryanair.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε