Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Απολύθηκε λόγω ενός σχολίου στο Facebook για τον πρίγκιπα Τζορτζ!

Απολύθηκε λόγω ενός σχολίου στο Facebook για τον πρίγκιπα Τζορτζ!

Ένα σχόλιο στο facebook για τον πρίγκιπα Τζορτζ ήταν αρκετό για να χάσει τη δουλειά της η Angela Gibbins, η οποία εργαζόταν στο Βρετανικό Συμβούλιο. Η ίδια, ωστόσο, περνάει στην αντεπίθεση και μηνύει τους πρώην εργοδότες της.

 

 Η νεαρή είχε σχολιάσει μια φωτογραφία του νεαρού Πρίγκιπα, στο Facebook γράφοντας: “Ξέρω ότι είναι μόνο δύο χρονών, αλλά ο Πρίγκιπας Τζορτζ μοιάζει ήδη σαν γ@μημεν@ς βλάκας”. Η φωτογραφία του Πρίγκιπα είχε τραβηχτεί για μια σειρά γραμματοσήμων για να γιορτάσει τα 90α γενέθλια της Βασίλισσας όταν ήταν δύο ετών.

Η ίδια σχολίασε πιο κάτω: “Λευκό προνόμιο”: αυτό το κολακευτικό χαμόγελο είναι η έμφυτη γνώση για μία ζωή βασιλική, πλούσια, ευνοημένη και δεν θα γνωρίσει ποτέ δυσκολίες ή κακουχίες. Ας βρούμε φωτογραφίες των παιδιών των Σύρων προσφύγων και να δούμε αν τα χαμόγελα είναι ίδια”.

Όταν επικρίθηκε από άλλους χρήστες του Facebook, εκείνη απάντησε: “Παραμένω πιστή στις σοσιαλιστικές, αθεϊστικές και δημοκρατικές μου απόψεις. Δεν πιστεύω ότι η Βασιλική Οικογένεια έχει θέση σε μια σύγχρονη δημοκρατία, τουλάχιστον όταν ζει με δημόσιο χρήμα. Αυτό είναι προνόμιο και πρέπει να τελειώσει”.

Τα σχόλιά της πυροδότησαν ένας χάος ενώ έγιναν κεντρικό θέμα στα κεντρικά δελτία της χώρας. Λίγο αργότερα ήλθε η απόλυση της από το Βρετανικό Συμβούλιο, το οποίο υποστήριξε ότι δεν υιοθετεί παρόμοιες απόψεις και πως δεν γνώριζε τα “πιστεύω” της. Ωστόσο, εκείνη δεν έμεινε με δεμένα χέρια και τους μηνύει καθώς όπως λέει δεν είχε κρύψει ποτέ τις απόψεις της, άρα είναι παράνομη η απόλυση της.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε