Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα

«Αυτές φταίνε!» Το μυστηριώδες σημείωμα αυτοκτονίας του απαγωγέα του Κλίβελαντ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

Το σημείωμα αυτοκτονίας βρέθηκε στο σπίτι – φυλακή του Κλίβελαντ, όπου ο Αριέλ Κάστρο κρατούσε αιχμάλωτες για περισσότερα από 10 χρόνια τρεις νεαρές γυναίκες.

Όταν η αστυνομία και το FBI μπήκαν στο σπίτι του Αριέλ Κάστρο και άρχισαν να ψάχνουν στοιχεία για την απίστευτη υπόθεση που έχει αφήσει άφωνη όλη την Αμερική και όχι μόνο, βρήκαν, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Daily Mail, ένα ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας του 52χρονο που κατηγορείται για την απαγωγή και το βιασμό των τριών γυναικών.

Ο Κάστρο περιέγραφε τι είχε κάνει και γιατί το είχε κάνει. Γράφει πως ήταν εθισμένος στο σεξ και χρειαζόταν βοήθεια εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων και δύσκολης παιδικής ηλικίας!

Δε διστάζει επίσης να κατηγορήσει τα τρία κορίτσια ως υπεύθυνα για τις απαγωγές! Λέει πως δεν έπρεπε να τον έχουν ακολουθήσει στο αυτοκίνητό του!
Ο Κάστρο απήγαγε τη Μισέλ Νάιτ, την Τζίνα Ντετζίζους και την Αμάντα Μπέρι, όταν προσφέρθηκε να τις πάει με το αυτοκίνητό του στα σπίτια τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, όταν πλησίασε την Τζίνα Ντετζίζους, χρησιμοποίησε σαν «δόλωμα» την ίδια του την κόρη, με την οποία το θύμα ήταν φίλες! Προσφέρθηκε να τις πάει σπίτι για να παίξουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως έζησαν τον εφιάλτη στο Κλίβελαντ – Συγκλονιστικές μαρτυρίες: με άφηνε νηστική για να αποβάλω – Γιόρταζε σαν γενέθλια τις απαγωγές

Τα κτήνη του Κλίβελαντ φωτογραφίζονταν μπροστά από το κολαστήριο των τριών γυναικών! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μια συγκλονιστική ιστορία! Τρεις γυναίκες, θύματα απαγωγής – Κρατούνταν σε υπόγειο – Βρέθηκαν ζωντανές 10 χρόνια μετά

Αγνοούνταν τα τελευταία 10 χρόνια αλλά τις βρήκαν ζωντανές – Η απίστευτη ιστορία της απαγωγής τριών γυναικών

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε