Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Balltze Cheems: Πέθανε ο viral σκύλος με τα πιο γνωστά memes στον κόσμο

Balltze Cheems: Πέθανε ο viral σκύλος με τα πιο γνωστά memes στον κόσμο
Instagram: "balltze"

Πέθανε ο viral σκύλος που αγαπήθηκε από εκατομμύρια κόσμου και δημιούργησε αμέτρητα meems, όπως ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ιδιοκτήτες του.

Ο σκύλος ονομαζόταν Cheems Balltze και έγινε δημοφιλής μετά από δυο φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει στα social media οι ιδιοκτήτες του και έγιναν τρομερά viral. 

Έκτοτε, οι χρήστες του διαδικτύου, κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δημιουργούσαν αστείες εικόνες συνοδεύοντάς τες με χιουμοριστικό κείμενο, τα γνωστά memes, με βάση πάντα τις δυο αστείες εκφράσεις του Cheems.

Ο διάσημος σκύλος ήταν ράτσας Shiba Inu και είχε γίνει γνωστός παγκοσμίως για το σκανδαλιάρικο βλέμμα του.

Τα εν λόγω περίφημα memes προέκυψαν από αυτές τις δυο φωτογραφίες του Balltze Cheems: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cheems_Balltze (@balltze)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cheems_Balltze (@balltze)

Αποχαιρέτησαν τον Cheems με… memes

Οι χρήστες των social media, στους οποίους ο Cheems σκόρπισε χαμόγελο και χαρά, είπαν ο δικό τους «αντίο» στον σκύλο. 

Και δεν θα μπορούσαν να το κάνουν με άλλον τρόπο, από το να δημιουργήσουν… memes. Όπως λένε, ο Cheems πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε

Αναλυτικά η ανάρτηση για τον θάνατο του διάσημου σκύλου:

«Ο Ball Ball πέθανε στις 18/8. “Εκοιμήθη” το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της τελευταίας επέμβασης θωρακοκέντησης. Αρχικά, θέλαμε να κανονίσουμε χημειοθεραπεία ή άλλη πιθανή θεραπεία γι’ αυτόν μετά από αυτή την επέμβαση, αλλά τώρα είναι πολύ αργά.

Μην στεναχωριέστε, παρακαλώ θυμηθείτε τη χαρά που έφερε ο Balltze στον κόσμο. Ένα Shiba Inu με ένα στρογγυλό χαμογελαστό πρόσωπο που συνδέει εσάς και εμένα, βοήθησε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έφερε πολλή χαρά σε πολλούς από εσάς, αλλά τώρα η αποστολή του έχει ολοκληρωθεί. Πιστεύω ότι τρέχει ελεύθερα στον ουρανό και τρώει πολύ νόστιμο φαγητό με τους νέους του φίλους. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ελπίζω να συνεχίσει να φέρνει χαρά σε όλους στον διαδικτυακό κόσμο, αυτό είναι το μόνο ταπεινό μου αίτημα
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό που βοήθησε τον Balltze τους τελευταίους 6 μήνες.

Όλοι σας ήσασταν πολύ γενναιόδωροι και εξυπηρετικοί και σας είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους σας, η αγάπη και η υποστήριξή σας προς τον Ball Ball είναι τόσο άνευ όρων και διαπίστωσα ότι είναι η πιο αγνή αγάπη στον κόσμο, το να έχω τον Ball Ball στη ζωή μου είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ. Η δωρεά και τα χρήματα των μπρούντζινων καρφιτσών που συγκέντρωσα για τους ιατρικούς λογαριασμούς θα τα δωρίσω τώρα σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα ζώα. Σας ευχαριστώ όλους, σας ευχαριστώ, ο Balltze ξέρει πόσο πολύ αγαπήθηκε από όλους σας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cheems_Balltze (@balltze)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις