Κόσμος

Μετά τις απειλές Τραμπ, ήρθαν οι φιλοφρονήσεις Μασκ: «Έχει επιλύσει σοβαρές συγκρούσεις ανά τον κόσμο»

Ο πλανήτης γίνεται μάρτυρας μιας άσπονδης φιλίας με απρόβλεπτες συνέπειες και βιτριολικούς διαλόγους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αλλοπρόσαλλη θα χαρακτήριζε κανείς τη σχέση των εκκεντρικών Έλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ, αφού τη μία μέρα εξαπολύουν απειλές και την επόμενη ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.

Την Τρίτη (2.7.2025) ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε τον Έλον Μασκ με απέλαση, ωστόσο σήμερα ο ιδιοκτήτης της Tesla έσπευσε να συγχαρεί τον «άσπονδο» φίλο του λέγοντας πως ο Τραμπ έχει επιλύσει «διάφορες σοβαρές συγκρούσεις ανά τον κόσμο».

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ ότι: «Το Ισραήλ συμφώνησε στις απαραίτητες προϋποθέσεις για να οριστικοποιηθεί κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συνεργαστούμε με όλα τα μέρη για να τερματιστεί ο πόλεμος», ο Έλον Μασκ έγραψε πως πρέπει να αποδώσει τα εύσημα στον Αμερικανό πρόεδρο. 

 

Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πως αυτοί οι άνδρες υπήρξαν στενοί συνεργάτες, αλλά και ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στην πολυτάραχη σχέση τους. 

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ ήταν ιδιαίτερα σκληρή για τον Μασκ: «Ο Έλον ενδεχομένως να λαμβάνει μακράν τις περισσότερες επιδοτήσεις από οποιοδήποτε ανθρώπινο ον στην ιστορία, και χωρίς επιδοτήσεις, θα πρέπει πιθανόν να κλείσει το μαγαζί και να επιστρέψει σπίτι στη Νότια Αφρική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φόβοι για επικίνδυνη κλιμάκωση και μαζική επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν - Πιθανή νέα εμπλοκή του Ισραήλ
Ο Νετανιάχου, θα πραγματοποιήσει σήμερα σύσκεψη εθνικής ασφάλειας με τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών και στενών συνεργατών του, την ώρα που εντείνονται οι εκτιμήσεις για κοινή δράση ΗΠΑ και Τελ Αβίβ στην Τεχεράνη
Social Media