Κόσμος

British Airways: Στέλνει τους «γίγαντες» των αιθέρων στην Ελλάδα

Η British Airways εξετάζει το ενδεχόμενο να δρομολογήσει μερικά από τα πιο μεγάλα αεροπλάνα της αυτό το καλοκαίρι προς την Ελλάδα.

Και αυτό γιατί η British Airways θέλει να αποσπάσει ένα μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα του τουρισμού για τον οποίο προβλέπει ότι θα ανακάμψει, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Το πρακτορείο σημειώνει ότι «η Ελλάδα, ένας προορισμός που προτιμούν οι Βρετανοί, κάνει σχέδια για να υποδεχθεί επισκέπτες από τα μέσα Μαΐου και η Ισπανία ετοιμάζεται να ακολουθήσει».

Και η British Airways διαθέτει στο αεροδρόμιο του Χήθροου αεροπλάνα με δύο διαδρόμους, όπως τα Boeing 787 και 777, καθώς και τα Airbus A350, που μπορούν να μεταφέρουν διπλάσιους επιβάτες από τα αεροπλάνα με έναν διάδρομο τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως για τις πτήσεις μέσα στην Ευρώπη.

Πολλά από τα μεγαλύτερα αεροπλάνα είναι τώρα διαθέσιμα, επειδή οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, που κανονικά εξυπηρετούν, έχουν σταματήσει και δεν αναμένεται να επαναληφθούν τόσο σύντομα όσο οι περιφερειακές συνδέσεις.

Το Bloomberg προσθέτει, επικαλούμενο τις πηγές του, πως η τελική απόφαση της British Airways θα εξαρτηθεί από τον όγκο των κρατήσεων και από το πώς η βρετανική κυβέρνηση θα σχεδιάσει τα μέτρα για την επανάληψη των τουριστικών ταξιδιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κλοπή στο Λούβρο: Οι διαβεβαιώσεις Μακρόν για την ανάκτηση των κοσμημάτων του Στέμματος και ο κωδικός «Louvre» σε σύστημα ασφαλείας
Σύμφωνα με το ABC, ο κωδικός για τις κάμερες ασφαλείας στο Λούβρο ήταν «louvre», γεγονός που εγείρει σοβαρά ερωτήματα για όλα τα συστήματα ασφαλείας ενός εκ των μεγαλύτερων μουσείων του κόσμου
Το παράθυρο από το οποίο μπήκαν οι κλέφτες στο Λούβρο
Πέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον που ανακάλυψε τη δομή του DNA – Μαζί με τους Κρικ και Γουίλκινς βραβεύτηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962
Στα τελευταία του χρόνια, η φήμη του Γουάτσον αμαυρώθηκε από σχόλια σχετικά με τη γενετική και τη φυλή, τα οποία οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την ευρεία επιστημονική κοινότητα
Ο νομπελίστας Ιατρικής, James D. Watson, «πατέρας» της ανακάλυψης του DNΑ