Σάββατο, 18 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη

Η κατάσταση της υγείας του Κυπρίου Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό, δήλωσε ο θεράπων γιατρός του, δρ. Σάββας Καδής.

Ο κ. Καδής ανέφερε ότι ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, τα οποία είχε τις τελευταίες λίγες μέρες. Είχε, πρόσθεσε, ένα διαρροϊκό σύνδρομο, το οποίο τον κούρασε αρκετά και κρίθηκε πως, λόγω του ότι τα συμπτώματά του συνεχίζονταν θα έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο για μια υποστηρικτική θεραπεία.

Όπως ανέφερε ο κ. Καδής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αισθάνεται αδυναμία που είναι φυσιολογική για τον καθένα σε τέτοιες περιπτώσεις και η θεραπεία έχει σκοπό να τον προφυλάξει από περαιτέρω προβλήματα.

Σε ερώτηση, πότε θα πάρει εξιτήριο, ο θεράπων γιατρός απάντησε ότι «είναι πολύ νωρίς ακόμα να το πούμε αυτό». Πρόσθεσε, ακόμη, ότι ο Κύπριος Πρόεδρος είναι ευδιάθετος και σε καλή κατάσταση.

Ο κ. Καδής είπε ότι την Κυριακή μετά το μεσημέρι θα υπάρχουν αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων και θα μπορεί να πει περισσότερα, σημειώνοντας ότι «η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Δεν υποπτευόμαστε κάτι σοβαρό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον πατέρα Κύπριου επιχειρηματία

“Κακοποιούσε μέχρι και τις κούκλες της!” – Η έκθεση της παιδοψυχολόγου για την 9χρονη που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στην Κύπρο

Λάρνακα: Ένοχος ανθρωποκτονίας πρώην αστυνομικός – Πυροβόλησε τη σύζυγό του ενώ έβλεπε τηλεόραση

Έψαχνε στήριγμα μέσω Facebook ο 14χρονος – Πέθανε με μια λίστα αγορών στο χεράκι η 9χρονη Αντωνία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε