Κόσμος

Έκρηξη αυτοκινήτου σκόρπισε το θάνατο

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, Χαλέπι, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Παρατηρητήριο, το οποίο εδρεύει στη Βρετανία και διαθέτει δίκτυο ακτιβιστών στη Συρία, ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο εξερράγη πίσω από ένα γραφείο των αρχών ασφαλείας. Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι η έκρηξη έπληξε δύο κτίρια που βρίσκονται πίσω από ένα ταχυδρομείο.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Παρατηρητήριο ότι είδαν πτώματα στους δρόμους και ότι η έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή.

To Σάββατο, δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν στην Δαμασκό σκοτώνοντας 27 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 100.

Η σημερινή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου είναι η πέμπτη που σημειώνεται σε μεγάλη πόλη της Συρίας και η δεύτερη στο Χαλέπι, εδώ και ένα χρόνο, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε η εξέγερση κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ και η καταστολή των αντικαθεστωτικών από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Διαβάστε

Συγκλονιστικό βίντεο από Συρία.Ελεύθερος σκοπευτής εναντίον τραυματία!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24