Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

«Εκτελέστε τον!» λέει η κόρη του απαγωγέα του Κλίβελαντ – Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις: ήθελε να αφήσει όλα τα χρήματά του στα θύματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

– Η Αρλίν Κάστρο, κόρη του 52χρονου απαγωγέα, ήταν η καλύτερη φίλη της Τζίνα Ντεχεσούς και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε πριν την απαγωγή της
– Ζήτησε να επιβληθεί η θανατική ποινή στον πατέρα της, Άριελ Κάστρο
– Ντρέπομαι, λέει η άλλη κόρη του 52χρονου – Της είχε δείξει σε φωτογραφία την 6χρονη Τζοσελιν
– Με βίαζε ο θειος μου, υποστηρίζει ο 52χρονος στο σημείωμα αυτοκτονίας
– Συνεργάζεται απόλυτα με την αστυνομία ο δράστης των απαγωγών στο Κλίβελαντ
– Η γυναίκα του τον παράτησε το 1996 – Πέθανε πέρυσι από καρκίνο στο κεφάλι
– Η οικογένειά της πιστεύει πως τα χτυπήματα του Κάστρο έπαιξαν ρόλο στο θάνατο της

«Μόνο η θανατική ποινή θα τον κάνει να υποστεί τις συνέπειες» είπε η Αρλίν Κάστρο, κόρη του 52χρονου άνδρα που κατηγορείται πως για τουλάχιστον μια 10ετία κρατούσε αιχμάλωτες, βίαζε και κακοποιούσε την Μισέλ Νάιτ, την Άμαντα Μπέρι και την Τζίνα Ντεχεσούς.

Η τελευταία ήταν κολλητή φίλη της Αρλίν. Και ο Άριελ Κάστρο είχε χρησιμοποιήσει την ίδια του την κόρη ως δόλωμα για να παρασύρει την Ντεχεσούς στο αυτοκίνητό του κι από εκεί στην αιχμαλωσία της.
Σύμφωνα με τη MailOnline, τα πέντε παιδιά του Κάστρο δε θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον πατέρα τους μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν πως έκανε και έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον επισκεφθούν στη φυλακή.

«Ντρέπομαι» είπε η Αρλίν Κάστρο μιλώντας στο ABC News και αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με τον πατέρα της ήταν τυπικές. Με δάκρυα στα μάτια είπε ότι θέλει να δει τη Τζίνα Ντεχεσούς και πως λυπάται για όλα.

Η Άντζι Γκρέγκ, επίσης κόρη του Άριελ Κάστρο μίλησε στο CNN και δεν έκρυψε ότι δεν θέλει να δει ποτέ ξανά τον πατέρα της. «Εξαφανιζόταν για μια ώρα και δεν έλεγε που ήταν. Τώρα, όλα εξηγούνται» είπε.

Η Άντζι αποκάλυψε ότι πριν από δυο μήνες πέρασε ένα απόγευμα με τον πατέρα της και τότε για πρώτη φορά της έδειξε μια φωτογραφία που είχε στο κινητό του. «Κοίτα αυτό το γλυκό Κοριτσάκι» της είπε. Ήταν η 6χρονη Τζόσελιν, το παιδί που γέννησε κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της η Αμάντα Μπέρι.
Όταν τον ρώτησε ποιο είναι το κορίτσι, της απάντησε πως είναι το παιδί της συντρόφου του. Αλλά η Άντζι του είπε πως μοιάζει με τη μικρότερη αδερφή της, την Έμιλι. Εκείνος, αρνήθηκε ότι το παιδί ήταν δικό του.

Το σημείωμα αυτοκτονίας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τα όσα ανέφερε στο ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο σπίτι του, ο Αριέλ Κάστρο. Σε αυτό, αποκαλύπτει τα πάντα για τις τρεις απαγωγές και υποστηρίζει πως οι γονείς του τον κακοποιούσαν και πως σε μικρή ηλικία τον είχε βιάσει ένας θείος του.

Ακόμη πιο ανατριχιαστική είναι η αποκάλυψη πως στο σημείωμα έγραφε ότι ήθελε να αφήσει κληρονομιά στα τρία θύματά του όλα τα χρήματά του!

Σύμφωνα με τον Σκοτ Τέιλορ, δημοσιογράφο του 19 Action News που υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του αντίγραφο του σημειώματος αυτοκτονίας, το γράμμα είχε γραφτεί το 2004, λίγα χρόνια μετά και την τελευταία απαγωγή.

«Είμαι αρπακτικό του σεξ. Χρειάζομαι βοήθεια», γράφει σύμφωνα με τον Τέιλορ και όσα ανάρτησε στο twitter. «Δώστε τις οικονομίες μου στα θύματά μου», γράφει επίσης και αναφέρει επίσης πως πίστευε ότι η Τζίνα Ντεχεσούς ήταν μεγαλύτερη σε ηλικία. Και το πιο συγκλονιστικό: «Είναι εδώ (τα θύματα) γιατί έκαναν το λάθος να μπουν στο αυτοκίνητο με έναν τελείως ξένο».

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός πως για ένα διάστημα είχε συνεχώς μαζί του, στη θέση του συνοδηγού, μια μαύρη κούκλα με ξανθιά περούκα. Την έβαζε στο αυτοκίνητο γιατί του άρεσε να την έχει στο πλευρό του.

Η κακοποίηση της γυναίκας του ήταν καθημερινό φαινόμενο όσο εκείνη έμενε μαζί του γιατί φοβόταν μήπως κάνει πράξη την απειλή του και τη σκοτώσει αν τον εγκατέλειπε. Κάποτε, την έσπρωξε από τις σκάλες του σπιτιού τους και της άνοιξε το κρανίο. Της απαγόρευε να φορά κοντές φούστες. Της υποδείκνυε τι να τρώει και με ποιος να μιλάει. Και κάποτε, την έκλεισε σε ένα χαρτόκουτο και της απαγόρευσε να βγει, αν δεν της δώσει άδεια!

Η Γκριμίλντα Φιγκερόα υπέφερε με σπασμένα πλευρά, σπασμένη μύτη και θρομβώσεις στον εγκέφαλο εξαιτίας των χτυπημάτων του Κάστρο. Έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Οι συγγενείς της υποστηρίζουν πως τα χτυπήματα του 52χρονου είναι η κύρια αιτία του θανάτου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιμέτωπος με την ηλεκτρική καρέκλα ο απαγωγέας του Κλίβελαντ

“Τις βρήκαμε!” Η στιγμή που η αστυνομία βρίσκει τα τρία θύματα της απαγωγής στο Κλίβελαντ – Ήθελε να αυτοκτονήσει ο δράστης; – Δραματικές μαρτυρίες

Πως έζησαν τον εφιάλτη στο Κλίβελαντ – Συγκλονιστικές μαρτυρίες: με άφηνε νηστική για να αποβάλω – Γιόρταζε σαν γενέθλια τις απαγωγές

«Αυτές φταίνε!» Το μυστηριώδες σημείωμα αυτοκτονίας του απαγωγέα του Κλίβελαντ

Τα κτήνη του Κλίβελαντ φωτογραφίζονταν μπροστά από το κολαστήριο των τριών γυναικών! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μια συγκλονιστική ιστορία! Τρεις γυναίκες, θύματα απαγωγής – Κρατούνταν σε υπόγειο – Βρέθηκαν ζωντανές 10 χρόνια μετά

Αγνοούνταν τα τελευταία 10 χρόνια αλλά τις βρήκαν ζωντανές – Η απίστευτη ιστορία της απαγωγής τριών γυναικών

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε